Klasik EA Oyunları Steam Mağazasına da Geldi!

Darısı diğerlerinin başına...

Klasik EA Oyunları Steam Mağazasına da Geldi!

Amerika menşeli yayıncı, dün gece oyunculara hoş bir sürpriz yaptı. Klasik EA oyunları Steam mağazasına da teşrif ettiler. Şimdilik sınırlı sayıda olsalar da, muhtemelen ilerleyen zamanlarda yenilerini göreceğimizi düşünüyoruz.


İlginizi Çekebilir: Bu Ücretsiz Steam Oyununa Sahip Olmak İçin Sınırlı Süreniz Var!


Klasik oyunlar bilhassa yaşını almış oyuncular için büyük önem arz ediyor. Zaman zaman bu oyunlar açılıp, mazi yad ediliyor ve eski anılar canlandırılıyor. Elbette bu oyunları kimi zaman modern sistemlerde oynamak istediğimizde zorluklar ile karşılaşıyor olsak da, yayıncıların dijital mağazalara geri getirmeleri ile bu sorunlar aşılabiliyor. Electronic Arts da bunların bir yenisine imza attı ve klasikleşmiş oyunlarını Steam mağazasına da getirdi.

Klasik EA Oyunları Steam Mağazasında Oyuncularla Buluştu

Şu an için liste sınırlı sayıda olsa da, içeriğinde genişleme paketleri ile Command & Conquer, Command & Conquer: Red Alert, Red Alert 2, Red Alert 3, Tiberian Sun, Renegade, Generals, Command & Conquer 3 ve 4 oyunlarının bulunduğu on yedi oyunluk nihai set, Sid Meier’s Alpha Centauri Planetary Pack, SimSCity 3000 Unlimited, Dungeon Keeper ve Populous oyunları Steam mağazasından satın alınabilir durumdalar. Hatta 21 Mart 2024 Perşembe günü 20:00 sıralarında sona erecek bir kampanya ile indirimli olarak sahip olma fırsatınızın olduğunu da söyleyelim.

Electronic Arts tarafından yapılan bu sürpriz hamlenin ardından, oyuncular elbette Need for Speed: Underground, Underground 2, Most Wanted (2005), The Sims, SimCity 2000, Medal of Honor: Allied Assault ve Theme Park World dahil diğer eski oyunların da getirilmesi yönündeki taleplerini Amerika menşeli yayıncıya iletmek için yarışa girdiler diyebiliriz. Bakalım ileride daha başka hangi klasik oyunları göreceğiz? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version