Kirby and the Forgotten Land 25 Mart’ta Çıkıyor!

Waddle Dess ile dolu bir maceraya yelken açıyoruz.

Kirby and the Forgotten Land

Nintendo Switch ailesinde bulunan Kirby and the Forgotten Land 25 Mart 2022’de çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yeni oyunumuzda sevimli ve güçlü kahramanımız Kirby ile yeni yetenekler kazanırken merak, vahşi doğa ve Waddle Dess ile dolu bir maceraya yelken açıyor olacağız. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: The Ezio Collection Nintendo Switch Yolcusu!


Kirby and the Forgotten Land Çıkış Tarihi Belli Oldu

Kirby and the Forgotten Land 25 Mart 2022’de çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kirby bilinmeyen bir diyara gittiğinde Waddle Dess’in Beast pack tarafından kaçırıldığını keşfeder ve bu iş için biçilmiş kaftan olan kahramanımız içine çekebilme özelliği ile yola koyulur. Kirby, arkadaşlarını kurtarmak için yeni dünyada tanıştığı meraklı Elfilin ile bir yolculuğa çıkar.

Oyunun yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdaki tarayıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu macerada Kirby’nin özellikleriyle düşmanlarla savaşırken 3D canlı dünya tasarımıyla Kirby maceramız boyut değiştiriyor olacak. Her bölüm sonunda esir tutulan Waddle Dees’i kurtarmak için yola çıktığımız bu macerada, yol boyunca köşe bucak keşif yapma imkanına sahip olacağız. Beast Pack’in meydan okumasına karşı koymak için Kirby, ikonik kopyalama yeteneğine yenilerini ekliyor.

Mesela delme ve uzaktan ateş etme özelliği sadece bunlardan birkaçı. Delme özelliği ile yeraltına tünel kazabilir, düşmana yerden yukarı doğru büyük bir patlamayla saldırabilirsiniz. Uzaktaki bir düşmanı hedef aldığında Kirby’nin uzaktan ateş etme özelliğini kullanabilirsiniz. Kirby aynı zamanda çok oyunculu bir macera oyunu olacak. İkinci oyuncu Bandana Waddle Dee olarak oyuna katılabilir.

Aynı konsol üzerinden Joy-Con’u paylaşarak oyuna dahil olabilir ve mızrağını kullanarak çeşitli saldırılar yapabilir. Yeni Kirby oyunu, Waddle Dee şehrinde geçecek. Yeni mağazalar açıldıkça yöresel halkın favori oyunlarını oynama şansını elde edeceğiz. Oyuna çevrimiçi bağlanarak dünyada toplamda ne kadar Waddle Dess kurtarılmış ve en çok kullanılan Kirby kopyalama özellikleri nelermiş görebileceğiz.

Bu sene Kirby serisinin 30.yıl dönümü, bu adres üzerinden özel duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Peki siz yeni Kirby oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version