Kingdom Hearts 4 Resmi Olarak Duyuruldu

Square Enix bombayı patlattı!

Kingdom Hearts 4 Resmi Olarak Duyuruldu

Serinin yeni oyunu Kingdom Hearts 4, serinin yirminci yılına özel gerçekleştirilen kutlama sırasında sürpriz bir şekilde Kingdom Hearts Missing-Link ile duyuruldu. Henüz çıkış tarihinin ve platformlarının belli olmadığın belli olmadığı oyunlar hakkında ilk söylenenler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Max Payne ve Max Payne 2 Remake Projesi Duyuruldu!


Square Enix ve The Walt Disney Company arasındaki işbirliği ile geliştirilen ve Tetsuya Nomura tarafından da yönetilen serinin ilk oyunu PlayStation 2 için satışa sunulmuştu. Aradan geçen yirmi yıl boyunca birçok farklı platformda ana ve ara oyunları ile boy gösteren seri, son olarak 2020 yılında çıkan ve ritim tabanlı aksiyon oyun Kingdom Hearts: Melody of Memory ile karşımıza çıkmıştı.

Kingdom Hearts 4 ve Kingdom Hearts Missing-Link Geliyor!

Resmi duyurusu öncesinde hiçbir sızıntının yaşanmaması ile büyük bir sürpriz yaratan Kingdom Hearts 4, erken geliştirilme aşamasında olduğu için şimdilik bir çıkış tarihi ve çıkış platformları verilebilmiş değil. Şu an için Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor olsa da, Unreal Engine 5 motoruna geçiş yapılacakmış.

Hemen aşağıdaki videonun 4.06 noktasından itibaren izleyebileceğiniz fragman, boş bir iç mekandan alınan şehir ve orman içi görüntüleri ile başlıyor. Çok geçmeden serinin köklü karakterlerinden Sora, Strelitzia adı verilen bir karakter ile kısa bir sohbet gerçekleştiriyor.

İkilinin arasında geçen konuşmanın ardından, Kingdom Hearts 3 oyununda da gördüğümüz ve Quadratum adı verilen şehre gerçekleştirilen Heartless saldırısını görebiliyoruz. Son kısımda ise Sora’nın meşhur arkadaşları Donald ve Goofy ve ekranımıza gelmeyen ama ikilinin yüreğini ağzına getiren gizemli bir karakter sahneye çıkıyor.

Son olarak, Kingdom Hearts Missing-Link Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştiriliyor. Net bir çıkış tarihi verilemiyor olsa da, bu yıl içerisinde bir beta testinin düzenleneceği söyleniyor.

Exit mobile version