Kingdom Come Deliverance Ücretsiz Oluyor

Patron çıldırdı!

Kingdom Come Deliverance Bedava Oluyor.

13 Şubat 2018 tarihinde oyuncularla buluşan, fps ve rol yapma türündeki orta çağ oyunu olan Kingdom Come Deliverance ücretsiz oluyor.


Başlamadan önce: Pc Yerine PS4 Tercih Etmek İçin 5 Neden


Kingdom Come Deliverance Ücretsiz Olacak!

Öncelikle bağımsız oyun olarak geliştirilen fakat daha sonrasında bağışçılar tarafından aldığı yüklü miktarda destek ile adeta bir AAA (Üst kalite) oyun seviyesine yaklaşan Kingdom Come Deliverance, pek çok kişinin severek oynadığı bir oyun.

Oyunumuz şuan Nintendo Switch dışında mevcut güncel nesil bütün konsollarda boy göstermekte. Oyunumuzun ana teması ise; 4. Charles Bohamia ve Kutsal Roma İmparatorluğu’nun kralı.

Kral, çok uzun ve başarılı bir şekilde imparatorluğu yönetmiş ve bu süre içerisinde imparatorluk barış ve varlık içinde olmuştur. Fakat kral öldüğü zaman imparatorluğu bir yas kaplamış ve cenazesine yedi binden fazla insan katılmıştır.

Kralın ölümünün ardından yerine oğlu 4. Wencelas geçmiş, babasının onu hazırlamasına rağmen o paraları adeta barlarda savurmuş ve gönül eğlendirmiştir.

Bundan sonrası ise savaşlar, savaşlar.

İşte hikayemiz tam olarak böyle bir kaosun içerisinde, köyümüzün basılması ve bir takım trajik olaylardan sonra bir at ile kaçmamız ile başlıyor.

Oyunumuzun dikkat çeken yanları ise orta çağ atmosferinin gayet başarılı bir şekilde yansıtılması olarak öne çıkıyor. Ayrıca fps ve zorlayıcı savaş mekanikleri, çok dolu ve uzun bir oynanış sunuyor olması diyebiliriz.

Oyun tam ikinci yıl dönümünde 13 Şubat 2020 tarihinde Epic Games’te oyuncularla ücretsiz bir şekilde buluşacak. Eğer siz de Mount & Blade gibi orta cağ oyunlardan hoşlanıyorsanız, kaçırmamanızı tavsiye ederim.


Kingdom Come Deliverance Epic Store


Peki siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Bedava edinip indirecek misiniz ? Cevaplarınızı ve düşüncelerinizi aşağıda belirtmeyi unutmayın.

Exit mobile version