Kingdom Come: Deliverance Steam’de Zamlandı: İşte Güncel Fiyat!

Zamlananlarda bu hafta...

İndirimsiz olarak 50 TL olan Kingdom Come: Deliverance Steam’de zamlandı. Açık dünya rol yapma oyunu, zamlanan oyunlar listesine adını yazdırdı. Peki güncel fiyat ne kadar oldu? Detayı haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Tomb Raider Oyunlarına Zam Geldi


Kingdom Come: Deliverance Steam’de Zamlandı

Warhorse Studios tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Kingdom Come: Deliverance, 2018 yılında satışa sunulmuştu. İndirimlerde 12.50 TL seviyesine kadar düşmesi ile bir nevi “E buna da almayanı döverler!” mesajı veren açık dünya rol yapma oyunu, 2019 yılının Mayıs ayından bu yana indirimsiz olarak 50 TL gibi oldukça uygun bir fiyata satılmaktaydı. Ancak bu da, dün itibarıyla artık hayal oldu. Öyle ki Kingdom Come: Deliverance Steam’de zamlandı ve artık 374.22 TL. Royal Edition ise 499 TL iken, Kingdom Come: Deliverance Collection ise 648.11 TL.

1200x627-kingdom-come-deliverance-sistem-gereksinimleri-kingdom-come-deliverance-kac-gb-yer-kapliyor-1564583007476

Elbette oyunların zamlanması uzun zaman önce aşina olduğumuz bir durum, ama her geçen zaman oyunlara ulaşmamızın iyiden iyiye zorlaşması da bir o kadar üzücü ve yüksel döviz kuru karşısında da yapılabilecek pek bir şey yok. İndirim dönemleri dahil uygun fiyatlı gördüğünüz oyunları, bütçeniz el verdiğince kaçırmamanızı öneriyoruz. Yarın ne olacağı hiç belli olmuyor gördüğünüz üzere.

Toplamda 85.337 kullanıcı incelemesinin % 82 kadarı olumlu olan Kingdom Come: Deliverance, bir intikam mücadelesi sunuyor. Hikayesi bizi 1403 yılında ve savaşın kasıp kavurduğu Bohemya topraklarına götürüyor. Macar kral Sigismund’un emri altındaki Cuman paralı askerleri devasa gümüş kaynağı olan Skalitz köyüne baskın düzenliyorlar. Bu baskın sırasında ailesini ve arkadaşlarını kaybeden demircinin oğlu Henry, Sigismund’un istilasına karşı direniş hareketinin başındaki Lord Radzig Kobyla’ya katılıyor. İntikam yemini eden Henry, Bohemya’nın meşru kralı ve aynı zamanda Sigismund’un üvey kardeşi olan Wenceslaus IV’ü tahta geçirmek için büyük bir mücadeleye girişiyor.

Exit mobile version