Kingdom Come: Deliverance 2 Türkçe Olarak Çıkacak!

Biz Türk oyuncular için muazzam bir haber!

Kingdom Come Deliverance 2 Türkçe Olarak Çıkacak!

İlk oyunun ardından, Kingdom Come: Deliverance 2 Türkçe dil desteğine sahip olacak. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: The Sinking City 2 Duyuruldu: 2025 Yılında Çıkacak


Yıllar süren bekleyişin ardından, Kingdom Come: Deliverance devam oyunu geçtiğimiz hafta içerisinde duyurulmuştu. Şu an için tam çıkış tarihi verilemeyen, ama bu yıl içerisinde buluşacağımızın söylendiği Kingdom Come: Deliverance 2, Henry ve yoldaşı Sör Hans Capon ikilisinin hikayesini kaldığı yerden devam ettirecek. Çok daha büyük ve çok daha sanatsal bir hikaye içerecek, ama ilk oyun ile karşılaştırıldığında kralların sorunları üzerine bir duruş sergileyecek.

Kingdom Come: Deliverance 2 Türkçe Olarak Geliyor

Bildiğiniz gibi Kingdom Come: Deliverance, halihazırda Türkçe dil desteğine sahip. Hal böyle olunca, devam oyunun da bu şekilde çıkmasını bekliyorduk. Resmi duyurusunun ardından açılan Steam sayfasındaki desteklenen diller arasında dilimiz yer almamış ve bu yüzden de bizleri epey üzmüş olsa da, sonradan yapılan güncelleme ile yüreklere su serpildi. Kingdom Come: Deliverance 2 Türkçe dil desteği ile satışa sunulacak. Şu an için yalnızca arayüz olarak desteklendiği görülüyor, ama ilerleyen zaman zarfında altyazının da dahil olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bizi 15. yüzyıl Bohemya topraklarına götürecek olan devam oyunu, iç savaşı konu alacak. İlk oyun ile karşılaştırıldığında iki kat büyük olacak iken, beş saatten fazla sinematik içeriği de bizlere sunacak.

Yaratıcı direktör Daniel Vavra, duyurunun yapıldığı sunum sırasında, “Şu anda yaptığımız şey başlangıçta olması gereken şeydi ancak yeterli kaynağımız, deneyimimiz ve tüm bu şeylere sahip olmadığımız için bunu yapamadık. Konseptin işe yaradığını kanıtladık, şimdi bunu başka bir seviyeye taşıyabiliriz, ki her zaman istediğimiz de buydu.” ifadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version