Kena: Bridge of Spirits, Steam’e Geliyor

Aynı gün içerisinde ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak...

Kena Bridge of Spirits, Steam'e Geliyor

Kena: Bridge of Spirits, önümüzdeki ay Steam mağazasına da geliyor. Net tarih ve aynı günde yayınlanacak olan yıldönümü güncellemesinin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Ücretsiz İçerik Paketi Dağıtıyor (Güncel)


Hem görselliği hem de masalsı dünyası ile bizleri etkileyen bir oyun diyebileceğimiz Kena: Bridge of Spirits, PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 21 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulmuştu. Oyuna adını veren Kena karakterini yönettiğimiz oyunda, kutsal dağ tapınağını bulmak için terk edilmiş bir köye yolculuk yapıyorduk. Bu yolculuk ise bizi, gezici ruhların hapsolduğu ve balta girmemiş bir ormanda gizlenen unutulmuş topluluğun sırlarını ortaya çıkartacağımız zorlu bir mücadeleye dahil ediyordu.

Kena: Bridge of Spirits, Steam Mağazasına Ne Zaman Gelecek?

Bir seneliğine Epic Games Store mağazası üzerinden satışa sunulan Kena: Bridge of Spirits, artık Steam üzerinden de satışa sunulacak. Bugün yapılan duyuru ile oyun, Valve mağazasına 27 Eylül 2022 tarihinde gelecek. Eğer isterseniz, şimdiden istek listenize alabilirsiniz.

Ember Lab aynı zamanda yıldönümü güncellemesinin de duyurusunu yaptı. Steam mağazasına geldiği gün yayınlanacak olan güncelleme ile öncelikli olarak New Game+ seçeneği eklenecek. Yani açtığınız yetenekler, geliştirmeler ve Rot’lar ile yeni oyuna başlayabileceksiniz. Ayrıca yeni çatışmalar ve meydan okumalar sizleri bekleyecek iken, yeni düşmanlarla da karşılaşacaksınız.

Güncellemenin içeriğinde, yeteneklerinizi keskinleştirip yeni ödüller açabileceğiniz testler, yeni kıyafetler, oyun stilinizi özelleştirmek için Charmstone’lar ve daha eğlenceli pozlar, yeni ışıklandırma düzeni ve hareketli kamera özelliğinin olacağı gelişmiş fotoğraf modu da bulunacak.

Kena: Bridge of Spirits Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version