Kena: Bridge of Spirits Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Keşifler ve hızlı çarpışmalarla dolu göz alıcı bir dünya...

Kena: Bridge of Spirits Çıkış Fragmanı

Ember Lab tarafından geliştirilen ve yayınlanan yeni aksiyon-macera oyunu Kena: Bridge of Spirits için çıkış fragmanı yayınladı. Oyun 21 Ağustos 2021’de dijital olarak konsol tarafında PS4, PS5 ve PC tarafında sadece Epic Games için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Bus Simulator 21 İnceleme


Kena: Bridge of Spirits Çıkış Fragmanı

Ember Lab tarafından geliştirilen ve yayınlanan yeni aksiyon-macera oyunu Kena: Bridge of Spirits için çıkış fragmanı yayınladı. Fragman ayrıca oyunun çıkışıyla beraber gelecek olan Fotoğraf Modu’na da odaklanıyor. Peki oyun sadece dijital mağazalarda mı olacak? Şimdilik evet. Oyunun fiziksel sürümleri Maximum Games tarafından Kasım ayında PS5 ve PS4 için çıkacak. PC için henüz resmi bir açıklama yok. Yayınlanan fragmana aşağıda yer olan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Keşifler ve hızlı çarpışmalarla dolu göz alıcı bir dünyada kurulu, hikâye odaklı bir aksiyon-maceraya kendinizi kaptırın. Kutsal dağ tapınağı arayışında terk edilmiş bir köye doğru yola çıkan genç bir Ruh Rehberi Kena olarak oynayın. Ölüleri ve çürüyen elementleri ayrıştırarak dengeyi sağlayan, Rot olarak bilinen minik ruhları bulun ve onlardan oluşan ekibinizi büyütün. Yoldaşlarınızın yeteneklerini geliştirin, çevreyi ustalıkla kullanmak için yeni yollar bulun ve gezgin ruhların hapsolduğu büyük bir ormanda saklı olan unutulmuş bir topluluğun sırlarını açığa çıkarın.

Güçlü yetenekler kazanmak, keşifler yapmak ve çevreyi değiştirmek için Rot bulup toplayın. Bir zamanların görkemli dünyasını yeniden canlandırmak için Ruhlar Alemi’ndeki güçten faydalanırken, unutulmuş bir köy ve ilginç bir laneti ortaya çıkarın. Her fırsatta Kena’ya meydan okuyan, hapsolmuş ve yola devam edemeyen kötücül Ruhlarla mücadele edin.

Kena: Bridge of Spirits, 21 Eylül’de PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için Epic Games Store üzerinden dijital olarak satışa sunulacak.

PlayStation Store Standard Edition: 284,00 TL

PlayStation Store Digital Deluxe: 359,00 TL

Epic Games Store: 69,00 TL

Epic Games Store Digital Deluxe: 79,00 TL

Peki siz oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version