Ken Levin’in Oyunu Judas, 2025’te Çıkacak

Henüz net bir tarih yok...

Ken Levin'in Oyunu Judas, 2025'te Çıkacak

Take Two Interactive tarafından söylenene göre, Ken Levin’in oyunu Judas ile 2025 yılında buluşacağız. Şimdilik net bir tarih verilmiyor olsa da, herhangi bir ertelenme durumu söz konusu olmadığı takdirde, planlanan programda bir değişiklik yaşanmayacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: WWE 2K23’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu


BioShock yaratıcısı Ken Levine liderliğindeki Irrational Games, 2017 yılında Ghost Story Games olarak isim değiştirmişti. Halen Take Two Interactive çatısı altında faaliyet gösteren stüdyo, uzun zamandır yeni bir oyun üzerinde çalışıyordu. The Game Awards 2022 şovu sırasında yapılan duyuruyla, en nihayetinde Judas ile tanışma fırsatımız olmuştu.

Ken Levin’in Oyunu Judas, 2025’te Geliyor

PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, birinci kişi perspektifinden oynanış sunacak. Hikaye anlatımının ön planda olduğu ve pek çok açıdan bizlere BioShock serisini anımsatan Judas için net bir çıkış tarihi verilmemişti. Ancak Take Two Interactive tarafından yayınlanan son kazanımlar raporunda, oyunun net bir çıkış tarihi olmasa da 2025 yılının Mart ayında yayınlanacağı söyleniyor.

IGN tarafından oyunun olası bir şekilde ertelenip ertelenmeyeceği sorusuna cevap veren Üst Yönetici Strauss Zelnick, “Son birkaç yılda performans düşüklüğümüz oldu. Artık gerçekten stabil durumda olduğumuzu hissediyoruz. Yaklaşan planımızla ilgili olarak iyi hissediyorum. Elbette her zaman bir performans düşüklüğü olasılığı var, ekipler görünürde gerçekten iyi çalışıyorlar ve şu andaki duruma bağlı olarak pazara harika oyunlar sunma konusunda iyimserim.” cevabını verdi.

Take Two Interactive son kazanımlar raporunda yer verdiği üzere, 2025 yılına kadar seksen yedi oyunu oyuncuların beğenisine sunmayı hedefliyormuş.

Judas Hakkında

Parçalanmış bir gemi. Umutsuz bir kaçış planı.

Gizemli ve sorunlu Judas rolündesin. Hayatta kalmak için tek umudun, en kötü düşmanların ile birlik olmak veya ittifaklarını bozmak. Bozduğun şeyi tamir etmek için birlikte çalışacak mısın, yoksa yanmaya mı bırakacaksın?

Exit mobile version