Karantinanızı Güzelleştirecek 6 FPS Oyun

Silahlara sarılma zamanı

Şu sıralar yasakların tekrar artmaya başladığını görüyoruz. Evde tıkılı kaldığımız şu süreçte canınız sıkılıyorsa ve eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazımızda karantinanızı güzelleştirecek 6 FPS oyun ile karşınızdayız!


İlginizi Çekebilir: Mahkumlar Hapishanede Oyun Oynar mı?


Karantinanızı Güzelleştirecek 6 FPS Oyun!

Sizler için hazırladığımız bu listede üç tane hikayeli ve üç tane de çevrim içi oyun ile karşınızdayız. Bu oyunlardan birisini seçerek hemen oynamaya başlayabilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

csgo-kaynak-kodlari-sizdirildi

1- CS:GO

Evet, biraz klasik.

Ama CS:GO, tahmin edebileceğiniz gibi bu listenin olmazsa olmazı. Hem hemen her bilgisayara yönelik cömert sistem gereksinimleri hem çevrim içi yapısı hem de muhtemelen tüm arkadaşlarınızın kütüphanesinde yer alıyor olması, uzun süredir göremediğiniz dostlarınızla vakit geçirebilmeniz için güzel bir fırsat sunuyor.

2- Rainbow Six Seige

Aslında 2015 yılında piyasaya sürülen lakin asıl popülerliğine son 1-2 yıldır ulaşan taktiksel bir aksiyon fps oyunu olan Rainbow Six Siege, bu listede kesinlikle yer almalı. Oyunda 2 takım bulunuyor ve 2 takımın karşılıklı çatışmalarına odaklanılıyor. En sevilen yanları ise her karakterin kendi özelliğinin olması ve maç içinde bu özelliklerin taktiksel bir şekilde kullanılabilmesi.

3- Call of Duty: Warzone

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen ve kısa bir süre içerisinde 30 milyon oyuncuya ulaşan Battle Royale mantığına sahip bir Call of Duty oyunu. Ücretsiz olması da cabası. Diğer Battle Royale oyunlara nazaran (150 kişi ile) epey fazla kişinin bir anda haritada bulunduğu bir oyun ve oyuna 1-3 kişilik gruplar halinde girilebiliyor.

4- Doom Eternal 

Doom Eternal henüz taptaze bir oyun ve şimdiden FPS türünün baş tacı oldu. isterseniz detaylı bir şekilde yaptığımız incelemeye buradan göz atabilirsiniz. Eğer ki sisteminiz ve bütçeniz bu oyunu karşılamıyorsa serinin bir önceki oyunu Doom (2016) da tavsiyemizdir.

5- Metro Serisi 

Bu oyun serisi kendine ünlü Metro romanlarını konu ediniyor. Oyunumuz hafif gerici Rus metrolarında nükleer bir felaketten sonra geçiyor. Bu felaketten sonra yeryüzü yaşanılabilecek durumdan çıkıyor ve insanlar metrolara kapanıp hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Oyunumuzda ise gruplaşmış insanlardan bin bir çeşit yaratığa bir çok düşman bulunuyor.

6- Dishonored 

Yani nasıl anlatsam ki, mükemmel ötesi bir gizlilik oyunu olan Dishonored içinde bir çok entrikayı, hainliği, şerefsizliği ve onursuzluğu barındırıyor. Mekanikleri çok başarılı, hikayesi çok başarılı her şeyi ile müthiş. (Kendimi kaybettim.)

Hikayesinden bahsetmek gerekirse, Steampunk döneminde geçiyor ve siz kraliçenin en sadık adamlarından birisiniz. Fakat her şey üstünüze bir komplo yıkılıp hapse düşmeniz ile başlıyor.


Dishonored ile bitirdiğimiz listenin sonuna geldik. Açıkçası sizin listenizi de merak ediyorum. Bunu da hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version