Karanlık Fantezi Macera Oyunu I the Inquisitor Fragmanı Yayınlandı

Alternatif hikayesi olan bir oyun bizleri bekliyor...

Karanlık Fantezi Macera Oyunu I the Inquisitor Duyuruldu

Polonya menşeli The Dust tarafından hem geliştiriciliği hem de yayıncılığı yapılan karanlık fantezi macera oyunu I the Inquisitor için resmi duyuru fragmanı yayınlandı. PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak olan oyunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GreedFall II: The Dying World Duyuruldu


Karanlık Fantezi Macera Oyunu I the Inquisitor Detayları

Şu anlık çıkış tarihi belli olmayan I the Inquisitor için ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz yılın Mayıs ayı içerisinde yayınlanmıştı. Jacek Piekara tarafından yazılan çok satan Inquisitor kitap serisine dayandırılıyor olsa da bizi 1500’lü yıllara götürecek alternatif dini zaman çizgisinde geçiyor. Hikaye anlatımlı karanlık fantezi aksiyon-macera oyununun hikayesine göre, İsa peygamber çarmıha gerilmiş ve ölümün eşinde iken bir hiddetin etkisine kapılıyor. Serbest kalmasının ardından tüm inançsızlardan intikam almaya başlıyor.

Yaşanan bu olayın üzerinden yüzyıllar geçiyor ve oyunun geçtiği zamanda, bir Engizisyoncu ordusu kiliseye gelerek ve acımasız yöntemlere başvurarak inancı sağlamaya çalışıyor. Biz ise Konigstein kasabasına Tanrı’nın hizmetkarı Engizisyoncu Mordimer Madderdin olarak gelip de başka bir diyardan gelen kötülüğün arkasındaki gerçeği ortaya çıkartmaya çalışır iken, çeşitli vakaları ve inanca karşı gelenlerin işlediği suçları çözmeye çalışacağız. Bu süreçte şüphelileri takip edecek ve sorgulayacak ve eşsiz becerilerimizden de faydalanacağız.

Nihai kararı vereceğimiz bir pozisyonda bulunacağımız senaryoda, yolunu kaybetmiş olan günahkarların kaderlerine merhamet göstererek veya cezalandırarak karar vereceğiz. Bu bağlamda, ahlaki değerlerin de işin içine gireceğiz dallanıp budaklanan hikaye seçimleri bizleri bekleyecek. Bunların yanı sıra, çeşitli vakalarda güç kullanmak durumunda da kalacağınızı söyleyelim.

Ana karakterimizin, yaşanan olayların ve senaryonun geçeceği mekanların gösterildiği duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version