Just Cause 4 Ücretsiz Oldu! 180 Liralık Oyunu Şimdi İndirin

Just Cause 4 ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinde yerini aldı.

Just Cause 4 ücretsiz epic games store

Just Cause 4 ücretsiz olarak Epic Games Store üzerindeki yerini birkaç dakika önce aldı. Yapılan açıklama ile oyunun belirtilen tarihler arasında kütüphanelere eklenmesi ile istenildiği kadar ücretsiz oynanabileceği söylendi.

Epic Games Store, uzun bir süredir Her Hafta Bir Ücretsiz Oyun başlığı altında kullanıcılarına oyunlar dağıtıyordu. Oldukça başarılı yapımları kullanıcılarına ücretsiz olarak sunan dijital oyun platformu, bir süre önce Just Cause 4 sürpriz yapmıştı.

Epic Games, aslında çok çok uzun süredir Epic Games Store ismiyle dijital oyun platformunu işletiyordu. Buna rağmen platform, son yıllarda pek aktif değildi. Epic Games’in Fortnite ile paranın gözüne vurmasının ardından platform tekrar canlandırıldı ve birçok özellik kazandı.

En büyük rakibi Steam’i geride bırakabilmek adına devasa reklam kampanyalarına başlayan Epic Games Store, ücretsiz oyun dağıtmaya başlamıştı. Yaşanan ilgiden oldukça memnun olan şirket, verdiği oyunların büyüklüğünü de her geçen gün artırmaya başlamıştı.


İlginizi çekebilir: 105 liraya satılan Total War: Shogun ücretsiz olacak!


Just Cause 4 ücretsiz olarak Epic Games Store’da yerini aldı

Epic Games tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile aslında Just Cause 4’ün geleceği kullanıcılarına duyurulmuştu. Yaklaşık bir hafta önce müjdeyi veren şirket, birkaç dakika önce oyunu sisteme ekledi.

Epic Games Store kullanıcılarının Just Cause 4’ü 23 Nisan tarihine kadar kütüphanelerine ekleyebilecekleri dile getirilirken, bu tarihten sonra oyunun eski fiyatına geri döneceği aktarıldı. Oyunu ücretsiz olarak indirebilmek için yapmanız gerekenler ise kısaca hemen aşağıdaki gibi anlatıldı.

Epic Games Store’dan ücretsiz oyun nasıl alınır?

Just Cause 4 hikayesi ve oynanışı

Just Cause 4, Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan 2018 aksiyon macera oyunudur. Just Cause serisinin dördüncü oyunu ve 2015’in Just Cause 3’ün devamı ve 4 Aralık 2018’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülmüştür.

Oyun, felaket hava koşullarına ev sahipliği yapan Solís adlı kurgusal bir Güney Amerika ülkesinde geçiyor. Bu oyunda Rico Rodriguez, daha önce görmediğimiz bir karakter olan Gabriela Morales’in yönettiği dünyanın en güçlü özel ordusu Kara El ile karşı karşıya geliyor. Black Hand daha önce Just Cause’un diktatörleri Salvador Mendoza ve Just Cause 3’te Sebastiano Di Ravello’ya paralı bir grup olarak hizmet etmiş bir gruptu.

Diğer oyunlarda olduğu gibi Just Cause 4’te de Rico Rodriguez yine bir başka diktatöre karşı amansız bir mücadeleye giriyor ve bu sefer karşısında Black Hand’in neredeyse tüm kuvvetini buluyor.

Eski oyunlarda gördüğümüz mekanik aletleri kullanarak, neredeyse bir süper kahraman gibi uçabilen ve bir yerden bir yere hızlıca gidebilen Rico, tek kişilik ordu görevini sürdürüyor. Açık dünya oynanışa sahip olması, Rico’nun kullandığı zıpkın, paraşüt ve buna benzer cihazları çok iyi dizayn etmesi ile Just Cause 4, başarılı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Exit mobile version