Jose Mourinho Fortnite ile Mücadele Ediyor

Roma oyuncularının Fortnite bağımlılıkları, ünlü teknik direktörün canını bir hayli sıkmış gibi görünüyor...

jose mourinho fortnite

Jose Mourinho Fortnite ile mücadelesine devam ediyor. Ünlü teknik direktör, sosyal medya üzerinden soruları cevaplarken, Fornite’a deyim yerindeyse ateş püskürdü. Futbolcularının performansını düşüren en önemli faktörlerden biri olarak oyunu gösterdi.

Kısa bir süre önce AS Roma‘nın başına geçen Mourinho, Inter ile yakaladığı İtalya başarısını Roma ile tekrarlamak için çalışmalara başlamıştı. Takımla sezon öncesi kamplar düzenleyen teknik direktör, yakın zaman önce sosyal medyada taraftarlar ile buluştu.

AS Roma’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen soru – cevap etkinliğinde Jose Mourinho, samimi cevaplar verdi. Taktik ve teknik anlamda önemli soruları cevaplandıran ünlü isim, Fortnite sorusunda ise beklenmedik cevaplar verdi.


İlginizi Çekebilir: Fortnite, Unreal Engine 5’e Geçebilir


Jose Mourinho Fortnite Oynayan Futbolculara Kızdı

Instagram’dan İtalya’daki hayata kadar pek çok soru cevaplayan teknik direktör, Fortnite konusunda ise görüşlerini sakınmadı. Epic Games’in on milyonlara ulaşan oyunu hakkında görüş bildiren Mourinho, oyunu “kabus” olarak tanımladı.

Hemen yukarıda görebileceğiniz videoda Mourinho direkt olarak şu cümleleri kullandı: “Futbol oyuncuları, bir sonraki gün maçları olmasına rağmen, bütün gecelerini bu ‘boku’ oynayarak geçiriyorlar.”

Tek kelimelik cevaplar üzerine kurulu paylaşımda Jose Mourinho’nun diğer sorulara verdiği cevap ise aşağıdaki gibiydi.

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version