Jected: Rivals İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Çılgın oyun ile buluşmaya az kaldı!

Jected Rivals İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Eski adıyla Stuntfest – World Tour olan Jected: Rivals için çıkış tarihi belli oldu. Önümüzdeki hafta içerisinde Erken Erişim aşaması ile buluşabileceğimiz oyun, ücretsiz olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Redfall Çıkış Fragmanı


Pow Wow Entertainment tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından da yayınlanacak olan Stuntfest – World Tour, Haziran ayı içerisinde duyurulmuştu. Bizlere çılgın bir yarış deneyimi sunacak olan oyunun adı, artık Jected: Rivals olarak anılacak. Yayınlanan yeni basın bildirisinde ise bizleri yüzde elli aksiyon, yüzde elli yarış, yüzde elli uçuş ve çılgın akrobasiler ile yüzde iki yüz eğlencenin bizi beklediği söylenmiş.

Jected: Rivals Ne Zaman Çıkıyor?

THQ Nordic ve Pow Pow Entertainment ayrıca oyunun ücretsiz olarak 4 Mayıs 2023 tarihinde Steam üzerinden Erken Erişim aşaması ile oyuncular ile buluşacağını da müjdelediler. Her ne kadar ücretsiz olsa da, seçeneğe bağlı olarak bazı içerikleri ücretli olarak satın alabileceğiz.

On sekiz kadar oyuncunun çeşitli modlar boyunca eleme usulü akrobasi şovu ile birbirlerine karşı mücadele ettikleri Jected: Rivals oyunundaki amacımız ise sahnede parlamak ve festivalin kazananı olmak.

Oynanış kısmının ise bir hayli ilginç ilginç olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki, mücadele esnasında uygun bir zamanlama ile karakterinizi araçtan çıkartıp da yüzlerce metre havalara uçurabiliyor ve sonraki safhada başka bir aracın kontrolüne geçebiliyorsunuz. Dahası ise, karakteriniz uzak mesafelere uçarken ve büyük engelleri yıkıp geçerken kontrol edebiliyorsunuz. Havadayken de çeşitli teçhizatlar kullanarak gizli kısa yollar açabilecek ve mücadeleyi son anda lehinize çevirerek kazanabilmeniz mümkün olacak.

Mücadelenin dışında, festival alanında gezinip diğer oyuncular ile tanışabiliyor ve yeni arkadaşlar edinebiliyorsunuz. Ayrıca tahmin edebileceğiniz üzere, aracınızı ve karakterinizi geliştirebilecek ve özelleştirebileceksiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version