Jagged Alliance 3: Tactical Edition Fragmanı Yayınlandı

Zengin içerikli bir sürüm bizi bekliyor...

Jagged Alliance 3 Tactical Edition Fragmanı Yayınlandı

THQ Nordic ve Haemimont Games tarafından Jagged Alliance 3: Tactical Edition fragmanı paylaşıldı. Herhangi bir oynanış görüntüsüne yer verilmemiş olan fragmanda, bu sürümü satın alan kullanıcılara sunulacak olan içerikler gösteriliyor.


İlginizi Çekebilir: Chrono Odyssey, Oynanış Fragmanıyla Göz Alıyor


Jagged Alliance 3, ilk olarak 2004 yılında duyurulmuştu. Ne var ki birçok kez geliştirici değiştiren ve geliştirilme süreci sil baştan alınan oyun, aradan geçen on yedi yılın ardından, THQ Nordic tarafından 2021 yılındaki onuncu yıla özel olarak düzenlenen dijital sunum sırasında PC için yeniden duyurulmuştu.

Tropico serisi ile tanıdığımız Haemimont Games tarafından geliştirilmekte olan Jagged Alliance 3, esasen şirkete yan senaryolu bir proje olarak sunulmuştu. Ancak THQ Nordic stüdyonun çalışmasından memnun kalınca, ana seriye dahil edilecek bir oyuna dönüştürülmesine karar verildi.

Hayali Grand Chien ülkesine geçecek olan Jagged Alliance 3 oyunun hikayesine göre, başkan The Legion isimli yarı askeri bir güç tarafından kaçırılıyor. Bunun üzerine eldeki kaynakları kullanan aile ise Adonis Corporation adı altında elit paralı asker grubunu başkanı kurtarmak ve ülkeye düzen getirmek için görevlendiriyor.

Yakın bir zaman önce bu yaz mevsiminde Steam üzerinden satışa sunulacağı teyit edilen Jagged Alliance 3 için Tactical Edition fragmanı yayınlandı ve içerik detayı verildi.

Jagged Alliance 3: Tactical Edition Fragmanı

Bu özel sürümü almış olan oyuncular, % 100 su ve toz geçirmez ve IP67 sertifikalı dış mekan kılıfından, taktik kemerinden, taktik kemer çantasından, A.I.M. yaka iğnesinden, otuz altı karakter kartından, orijinal oyun müziği diskinden ve oyunun diskinde bulunacak sınırlı sayıda medya kitabından oluşan içeriklere kavuşacaklar.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version