It Takes Two da Switch için Geliyor

Switch kütüphanesi zenginleşmeye devam ediyor...

It Takes Two da Switch için Geliyor

Nintendo şirketinin Switch ile üçüncü parti oyunlara daha fazla destek vermesi karşılığında, sektöre damgasını vurmuş olan oyunlar da konsola gelmeye devam ediyor. Bugün gerçekleştirilen Nintendo Direct sunumu sırasında, It Takes Two da Switch için duyuruldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: It Takes Two İnceleme


Hazelight tarafından geliştirilmiş ve 2021 yılının The Game Awards şovunda Yılın Oyunu seçilmiş olan It Takes Two, Electronic Arts tarafından EA Originals etiketi ile 2021 yılının Mart ayında PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. 4 Kasım 2022 tarihinde, bu listeye Nintendo konsolunun da ekleneceği müjdelendi.

Oynamak için mutlak suretle bir arkadaşa ihtiyaç duyduğunuz oyunda, Cody ve May karakterlerini yönetiyoruz. Normal yaşamlarında geçinemeyen çift, canlı oyuncak bebek formuna geçiyor ve olaylar başka bir boyuta taşınıyor. Friend’s Pass özelliği sayesinde, sadece bir kişinin satın almasının yettiği ve diğer kişinin de bu özellik sayesinde dahil olabildiği oyun, bizlere oldukça hayli keyifli anlar yaşatıyor.

Nintendo Direct sunumundaki duyuruya ek olarak verilen detaylarda, Joy-Cons ile aynı sistem veya kablosuz ağ ile iki farklı sistem üzerinde oynanabiliyor. Hemen yukarıda bahsettiğimiz Friend’s Pass özelliği Switch versiyonunda da geçerli olacak.

Kooperatif oynanan oyunlardan hoşlanmıyorsanız bile It Takes Two bir şans verilmeyi hak ediyor. Son derece eğlenceli ve renkli dünyası ve ara sıra yapılan hoş göndermeleri ile belki de kooperatif destekli oyunların yavaş yavaş radarınıza girmesini ve birbirinden keyifli anların çoğalmasını sağlayabilir.

Son olarak, bir de beyaz perde uyarlamasının hazırlık aşamasında olduğunu hatırlatalım. Şubat ayının başlarında yapılan duyuru ile Hazelight Studios ile Sonic filminin yapımcı şirketi dj2 Entertainment bir ortaklık anlaşması imzalanmış olduğunu öğrenmiştik. Ayrıca Sonic the Hedgehog ve Sonic the Hedgehog 2 yazarları Josh Miller ve Pat Casey ikilisinin de projeye dahil oldukları, aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Exit mobile version