Iron Man Oyunu Açık Dünya Oynanış Sunacak

Kıyafetimiz ile harita üzerinde özgürce uçabileceğiz...

Electronic Arts tarafından verilen iş ilanı gösteriyor ki, Iron Man oyunu açık dünya oynanış sunacak. Yani diğer bir deyişle, Amerika menşeli yayıncının her iki süper kahraman oyununda da bizlere sunulan haritaları özgürce keşfedebileceğiz.


İlginizi Çekebilir: Black Panther Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı 


Geçtiğimiz aylarda Electronic Arts bünyesindeki işten çıkartmaların ardından, lisanslı fikri mülkiyetlerin geride bırakılacağı yönünde açıklamalar yapılmıştı. Bu elbette akıllara doğrudan Black Panther ve Iron Man oyunlarının iptal edilmiş olabileceği düşüncesini getirmiş ve oyuncular olarak bizleri hayli tedirgin etmişti. Neyse ki Cliffhanger Games ve EA Motive tarafından ayrı ayrı olmak üzere her iki oyun da geliştirilmeye devam ediliyor. Yani korkulacak bir şey yok.

Dün sizinle paylaştığımız haberimizde de aktardığımız üzere Black Panther, açık dünya oynanış ile karşımıza çıkacak. Bilhassa Marvel hayranlarını mest eden bu haberin ardından, Irom Man oyununun da açık dünya oynanış sunacağı ortaya çıktı.

Iron Man Oyunu Açık Dünya Oynanış ile Geliyor

Yakın bir zaman önce Electronic Arts tarafından verilen bir iş ilanına bakılırsa EA Motive Studios, Kıdemli Teknik Sanatçı arıyor. İlanın detaylarına bakılır ise uygun adayın, AAA aksiyon-macera açık dünya oyununun yönleri ile bağlantılı görsel sunumun denetlenmesine yardım edecek. Ayrıca belirtilen pozisyonun yüksek seviyede artistik önsezi yeteneği ve güçlü teknik yetenekler, yeni motor özelliklerinin geliştirilmesini yürütmek ve içerik yaratımını azami seviyeye çekmek için yol gösterici olmak için sanat ve görsel sunum ekipleri ile çalışma becerisine sahip olmayı da gerektiriyormuş.

Buradan da anladığımız üzere, Iron Man olarak kıyafetimizin sunduğu özellik sayesinde harita üzerinde özgürce uçabilecek, bir noktadan bir noktaya seyahat edebilecek ve haritayı keşfe çıkabileceğiz.

2023 yılının ekim ayı içerisinde, EA Motive Studio başkanı Patrick Klaus tarafından süper kahraman oyununun ön hazırlık aşamasında olduğu söylenmişti. Geliştirme için olabilecek en iyi temeli oluşturmak için acele edilmediğini, ama hikayeyi, tasarımı ve oynanışı keşfetmek için çok fazla olanak bulduklarını dile getiren Klaus, kurgunun canlanmaya başladığını görmenin heyecan verici olduğunu da sözlerine eklemişti.

Exit mobile version