Iron Man, Frostbite 3 Kullanılmayan Bir Diğer EA Oyunu Olacak

İlginç bir durum söz konusu...

Amerika menşeli yayıncı tarafından verilen yeni iş ilanına göre Iron Man, Frostbite 3 motorunun kullanılmadığı bir diğer Electronic Arts oyunu olacak. Yakın bir zaman önce çıkan Star Wars Jedi: Survivor da bildiğiniz gibi Unreal Engine ile geliştirilmişti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Atomic Heart’ın Annihilation Instinct İçeriği Ağustos’ta Geliyor


Electronic Arts ve Marvel Games işbirliğinde EA Motive tarafından geliştirilmekte olan yeni oyun, Eylül ayı içerisinde duyurulmuştu. Amerika menşeli yayıncının bünyesinde geliştirilen birden fazla Marvel oyunundan bir tanesi olan Iron Man, duyurulduğu sırada, Dead Space bütünüyle ön planda olduğu için, geliştirilme aşamasının erken bir safhasındaydı ve biraz ağırdan alınıyor olabileceği tahmin ediliyordu.

Şu an için hakkında pek bir şey bilmiyor olsak da, özgün bir hikayenin anlatılacağı ve karakterin zengin geçmişinden sonuna kadar istifade edileceği söylenmişti. Bununla birlikte, yeni oyunun geçeceği dünyanın da en iyi şekilde yaratılması hedefleniyor.

ced59205-80d9-47ee-81fd-2c44c520e440-iron-man-featured

Iron Man, Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor

Aradan geçen ayların ardından, Amerika menşeli yayıncının sayfasındaki bir iş ilanına göre yeni oyun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Yazılım Geliştiricisi (Ses) başlıklı ilanın içeriğindeki dört farklı yerde ‘Unreal Engine 5’ yazısı görülebiliyor. Mesela bunlardan ilki ‘…Unreal Engine 5 ile geliştirilen sıradaki AAA Iron Man video oyunu.’ şeklinde.

Bu bilgi ile Şubat ayında geliştirilmesine tam anlamıyla başlanan, tek oyunculu ve üçüncü kişi bakış açısından oynanacak Iron Man, Star Wars Jedi: Survivor sonrasında Frostbite 3 motorunun kullanılmadığı bir diğer Electronic Arts oyunu olacak. Bu yılın başlarındaki iş ilanları da Epic Games şirketinin araçlarının kullanıldığına işaret etmişti ve yeni iş ilanı ile teyit edilmiş oldu. Açıkçası her oyunda kendi motorunu kullanan bir şirket için hayli ilginç bir durum olacak.

Exit mobile version