İptal Edilmiş Scarface 2 Oyunu Görüntüleri Ortaya Çıktı

Tony Montana'nın geri dönüşü suya düştü...

İptal Edilmiş Scarface 2 Oyunu Görüntüleri Ortaya Çıktı

Unutulmaz klasiklerden olan Scarface: The World is Your oyunun devamı niteliğinde olup da iptal edilmiş Scarface 2 oyununa ait konsept sanat çalışmaları ortaya çıktı. Her ne kadar senaryoya ilişkin bir detay bulunmuyor olsa da, ziyaret edeceğimiz mekanları gördüğümüz videoyu haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İptal Edilen Half-Life Oyununun Videosu Yayınlandı


Başrol koltuğunda Al Pacino’nun oturduğu ve sinema tarihinin en önemli eserlerinden olan klasik gangster filmi Scarface, 2006 yılında Scarface: The World is Yours adıyla oyun dünyasına da adım atmıştı.

Doğrudan bir uyarlama olmak yerine 1983 yılında yayınlanan filmin sonunun değiştiği ve eski iş ortağı Alejandro Sosa’dan intikam almaya çalışan Tony Montana karakterinin sağ kurtulduğu bir senaryo ile karşımıza çıkan oyun, haliyle ikincisi için de bir açık kapı bırakmıştı.

Radical Entertainment, ilk oyunun çıkışının ardından Scarface 2 üzerinde çalışmaya başlamıştı. Ne var ki bu, geliştiricinin diğer projeleri ile iptal edilmiş ve 2000’li yılların sonlarına doğru üstüne bir kilit vurulmuştu.

İptal Edilmiş Scarface 2 Oyunu Görüntüleri ile Ortaya Çıktı

Yıllar sonra da bu oyuna ait görüntüler ortaya çıktı. Bahsi geçen bu görüntüler, aslında bir süredir ArtStation üzerinde mevcutmuş. Mafia Game Worlds Youtube kanalı üzerinden yapılan paylaşım ile bu görüntülerin de farkına varılmış oldu.

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz videoda, iptal edilen oyunun Radical Entertainment tarafından yüklenen konsept sanat çalışmaları yer alıyor. Görünüşe göre senaryo sırasında kumarhane lobisi ve kapalı otopark görüntüleri dahilinde Nevada eyaleti ve Las Vegas kentine gideceğimizi anlıyoruz.

 

Exit mobile version