İptal Edilen The Avengers Oyunundan Yeni Oynanış Görüntüleri!

Süper kahramanların karanlık geçmişi...

THQ The Avengers

THQ‘nün 2011 yılında resmi olarak iptal edilen FPS aksiyon macera co-op oyunu The Avengers‘tan yeni oynanış videosu açığa çıktı. Henüz geliştirilme aşamasından alınan görüntülerde birçok öge eksik. Çevre tasarımları, karakter modellemeleri ve oynanışta büyük eksiklikler göze çarpmakta. THQ The Avengers oyunundan yeni oynanış görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers Hakkında Merak Edilen Her Şey!


THQ The Avengers Oyunundan Oynanış Görüntüleri

THQ’nün 2011 yılında resmi olarak iptal edilen FPS aksiyon macera co-op oyunu The Avengers’tan yeni oynanış videosu açığa çıktı. THQ Studio Australia ve Blue Tongue Entertainment tarafından geliştirilen yapım, THQ’nün zamanında maddi açıdan zor dönemler geçirmesi sebebiyle iptal edilmişti.

Marka lisansının Ubisoft’a satılmasıyla da karşımıza Marvel Avengers: Battle for Earth adında bir oyun çıkmıştı.

Tabii ki söz konusu proje Ubisoft liderliğinde geliştirildi ve yayınlandı. Henüz geliştirilme aşamasından alınan görüntülerde birçok öge eksik. Çevre tasarımları, karakter modellemeleri ve oynanışta büyük eksiklikler göze çarpmakta. Söz konusu oynanış videosuna aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Şu an Crystal Dynamics ve Eidos Montréal ortaklığında yeni bir Avengers oyunu geliştirilmekte. 4 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak olan oyun, dört kişiye kadar co-op desteği sunacak ve içerisinde derin özellikler ve güçlü bir hikaye anlatımı barındırıyor olacak. Peki oyun bizlere neler sunuyor?

Marvel’s Avengers; Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor’un San Francisco’daki yüksek teknoloji ile donatılmış Avengers Genel Merkezini açtıkları A-Day’de başlıyor. Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır ve yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.

Bundan beş yıl sonra, tüm süper kahramanlar sürgünde ve dünya tehlikedeyken insanlığın tek umudu dünyanın en kuvvetli kahramanlarını yeniden bir araya getirmektir. Genel olarak oyunumuzun konusu bundan ibaret. Tabii ki işin içine daha sonrasında AIM ve Ms. Marvel’da giriyor.

Daha öncesinde paylaşılan fragmanlarda da ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, oyuncular Helicarrier üzerinden çeşitli görevler başlatabilecek ve karakterleri geliştirebilecek bir operasyon tabanı olarak kullanabilecek. Süper ağır ekipmanlara ek olarak, süper kahramanınızı Marvel evreninden koparılmış bir dizi klasik kostümle de süsleyebileceksiniz.


Peki ya siz iptal edilen Avengers oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz. İlgili gruba buradan ulaşabilirsiniz.

 

Exit mobile version