iPhone için Backbone One – PlayStation Edition Geliyor

Mobil oyuncular için güzel bir aparat alternatifi geliyor...

iPhone için Backbone One - PlayStation Edition Geliyor

iPhone için Backbone One – PlayStation Edition duyuruldu. Eğer mobil cihazınızda oyun oynamayı seviyorsanız, bu aparat sizin için ideal bir deneyim sunacaktır. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni PlayStation 5 Sistem Yazılımı Betası Yayınlandı


Bildiğiniz gibi artık oyunculuk sınır tanımıyor. Bilgisayarlarımız, el ve ev konsolları derken mobil cihazların da işin içine girmesi ile hemen her yerde oyun oynamak mümkün. Söz konusu mobil cihazlar olunca, kimi oyuncular hiçbir ekipmana ihtiyaç duymadan oyun oynayabiliyor iken kimi oyuncular ise ek aparatlara ihtiyaç duyabiliyorlar.

iPhone için Backbone One – PlayStation Edition Satışa Sunulacak

Piyasada birçok farklı seçenek var ve bunların arasına resmi olarak lisanslı mobil kontrol kolu Backbone – PlayStation Edition adıyla bir alternatif daha dahil oldu. Ne var ki bu sadece iPhone cihazlar ile kullanılabilecek.

Sizin de gördüğünüz üzere DualSense kolundan ilham alınarak üretilmiş olan bu apart, şimdilik sadece Birleşik Devletler, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, Hollanda ve Birleşik Krallık ülkelerinde satışa sunulacak. Zamanla diğer ülkelerdeki oyuncularla da buluşturulması planlanıyor.

Uzaktan Oynama uygulaması ile kablosuz ağ veya mobil veri bağlantısını kullanarak PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolunuzdaki oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, çok sayıda PlayStation entegrasyonunu içeren bir Backbone – PlayStation Edition uygulaması da mevcut olacak.

Apple mağazasındaki ve GeForce Now kütüphanesindeki oyunlar ile de uyumlu olan aparat, telefonunuzun gücü ile destekleneceği için ekstradan şarj etmenize gerek olmayacak. Son olarak, 99.99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağını belirtelim.

Exit mobile version