Injustice: Gods Among Us Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Batman vs Superman?

Injustice Gods Among Us Ücretsiz

Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios ortaklığında geliştirilen Injustice: Gods Among Us’ın Ultimate sürümü Steam ve PlayStation Store mağazalarında ücretsiz oldu. İlk olarak 2013’te piyasaya sürülen dövüş oyunu Injustice: Gods Among Us, sadece kısa süreliğine ücretsiz olarak dağıtılacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 11: RoboCop ve Terminator Karşı Karşıya!


Injustice: Gods Among Us Ücretsiz Oldu

Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios ortaklığında geliştirilen Injustice: Gods Among Us’ın Ultimate sürümü Steam ve PlayStation Store mağazalarında ücretsiz oldu. Yapım 26 Haziran TSİ 10:00’a kadar ücretsiz dağıtılmaya devam edecek. Bu tarihten önce oyunu kütüphanesine ekleyen oyuncular kısıtlama olmaksızın deneyimlemeye devam edebilir.

Steam üzerinden oyunu indirmek isteyenler buradan, PlayStation Store üzerinden indirmek isteyenler ise buradan ilgili sayfalara ulaşabilir.

Oyun Hakkında: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, NetherRealm Studios’un dövüş oyunu tarzına getirdiği yeni soluğun altını kalın çizgilerle çiziyor. Oynanabilen altı adet yeni karakter, 30’u aşkın yeni kostüm ve 60 yeni S.T.A.R. Labs göreviyle donatılan bu oyun dövüş sistemiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ödül kazanan stüdyonun oyunu, Batman, Joker, Green Lantern, The Flash, Superman ve Wonder Woman gibi DC Comics ikonlarının yanı sıra derin ve orijinal bir hikâye sunuyor. Kahramanlar ve kötü adamlar, iyi ve kötü arasındaki çizginin bulanıklaştığı bir dünyada, devasa bir ölçekte gerçekleşecek olan destansı savaşlarda yer almakta.

Oyunu PC üzerinden deneyimleyecek takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini dikkate almalarını öneririz.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version