Injustice 3 Yakın Zamanda Çıkmayabilir! Mortal Kombat 12?

Warner Bros. Games'in geleceğini çevreleyen belirsizlik...

Injustice 3

Gazeteci Jeff Grubb, Warner Bros. Games’in geleceğini çevreleyen belirsizlik nedeniyle Mortal Kombat 12‘nin geliştirilmesine öncelik verildiğini iddia etti. Peki Injustice 3 çıkmayacak mı? Warner Bros. NetherRealm Studios’u satmaya mı karar verdi? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: NetherRealm Marvel Dövüş Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir!


Injustice 3 Yakın Zamanda Çıkmayabilir

Gazeteci Jeff Grubb, Warner Bros. Games’in geleceğini çevreleyen belirsizlik nedeniyle Mortal Kombat 12’nin geliştirilmesine öncelik verildiğini iddia etti. Grubb’a göre Mortal Kombat 12, Injustice’den daha güvenli bir yatırım çünkü ikinci oyun kısmen Warner Bros.’un NetherRealm’i elden çıkarmak istemesi durumunda işleri karmaşıklaştırabilecek lisans anlaşmaları içermekte. Ek olarak, Mortal Kombat şirket için bir para basma makinesi!

Grubb bir GiantBomb videosunda, “Duyduklarımla örtüşüyor, Mortal Kombat 12’yi geliştirmeye daha sıcak bakıyorlar çünkü bu onların para kazanacağını bildikleri bir oyun, iyi satacak. Mortal Kombat 11 harikaydı. Mortal Kombat 12 çıktığı zaman o da satacak ve başarılı olacak. Aynı zamanda, NetherRealm’den kurtulmaya çalışırsanız veya onu kime satarsanız lisanslamaya bağlı olabilecek bu Batman veya Superman karakterlerinden herhangi birini kullanmak zorunda kalmayacaksınız bir daha…”

Temmuz ayında WB Games, NetherRealm’i satmak istediği yönündeki haberleri yalanlamıştı. Şirket, Windows Central’dan Jez Corden’ın NetherRealm ve LEGO geliştiricisi TT Games’in potansiyel satışına ilişkin bir belge gördüğünü iddia etmesinin ardından bir açıklama yapmıştı. Söz konusu açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“NetherRealm Studios ve TT Games’in Warner Bros. Games’in bir parçası olmaya devam edeceğini ve hepsinin Warner Media Discovery birleşmesine dahil olduğunu onaylayabilirim.”


İlginizi Çekebilir: Ubisoft ile Marvel Yeni Bir Duyuru Hazırlığında!


Grubb’un mükemmel sicili göz önüne alındığında, ortaya atılan bu iddiaları görmezden gelmek yanlış olurdu ancak birçok oyuncu Injustice 3’ün duyurusunu merakla bekliyor. Mortal Kombat 11 ile büyük bir başarı yakalayan stüdyonun bir sonraki oyununun Injustice 3 olması bekleniyor. Bakalım Grubb’un ortaya attığı iddialar doğru çıkacak mı? Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Injustice 3 yerine Mortal Kombat 12 mi gelecek?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version