Injustice 3 Duyurusu Ne Zaman?

Üzme bizi Warner Bros.

Warner Bros.’un yayınladığı basın açıklaması, DC FanDome‘da Injustice 3 ‘ün duyurulmayacağını gösteriyor. DC FanDome, video oyunları da dahil olmak üzere DC çizgi roman dünyasıyla ilgili her yeni duyuru ve güncellemeyi kapsayan en büyük çevrimiçi etkinlik olma özelliğini taşıyor.

Yeni Batman ve Suicide Squad oyunlarının gösterileceği etkinlikte Injustice 3’ün olup olmayacağı ise büyük merak konusuydu. Anlaşılan Injustice 3‘ü DC FanDome’da göremeyeceğiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Rocksteady Taciz Suçlamalarına Sessiz Kalmasıyla Gündemde


Injustice 3 İçin Biraz Daha Bekleyeceğiz

WB’nin yayınladığı basın açıklaması, DC FanDome’da Injustice 3’ün duyurulmayacağını gösteriyor. Batman: Arkham Knight’ın çıkışından tam 5 yıl sonra Rocksteady, yeni projesi Suicide Squad: Kill the Justice League’i bizlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Aynı şekilde yeni Batman oyunu da DC Fandome etkinliği kapsamında gün yüzüne çıkacak.

Bunlar dışında Nether Realm Studios tarafından Injustice 3’ün duyurulmasıyla ilgili olarak, stüdyo başkanı Ed Boon’un gösteriye katılacağına dair güçlü söylentiler vardı. Warner Bros. Media’nın DC FanDome’da “iki oyunun duyurulacağını” belirttiği basın bülteni, Injustice serisinin yeni oyununun etkinlikte duyurulmayacağını gösteriyor.

Mortal Kombat 11, Geoff Keighley’in her yıl gerçekleştirilen The Game Awards programında tanıtılmıştı, bu nedenle stüdyo bu yılki The Game Awards etkinliği için de Injustice 3’ü saklıyor olabilir. Injustice serisi ilk olarak Nether Realm Studios tarafından 2013 yılında bizlerin beğenisine sunuldu.

Eleştirmenlerden çoğunlukla olumlu eleştiriler alan ve mevcut nesil konsolların en iyi çizgi roman odaklı oyunlarından birine dönüşen serinin ikinci oyunu da en son 2017’de çıkışını gerçekleştirdi. DC FanDome panel tarih ve saatlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

 

 

Exit mobile version