Immortals of Aveum İnceleme Puanları Yayınlandı

Sizce oyun nasıl olmuş?

Immortals of Aveum inceleme puanları ortaya çıktı. Bakalım tanıtımları ile bu senenin dikkat çekenleri arasına adını yazdıran oyun, oyun mecraları tarafından nasıl karşılanmış?


İlginizi Çekebilir: Atlas Fallen İnceleme Puanları ile Üzdü


Hikaye olarak sonu gelmeyen çatışmalar ve sihirler ile dolu olup da cehennemin kıyısındaki bir fantastik evrende geçecek olan Immortals of Aveum, bizi Jak karakterinin rolüne büründürecek. Büyü yapma yeteneklerine kavuştuktan sonra insanlığın sihrin kontrolünü ele geçirmek için verdiği savaşta kendisini Ölümsüzler Birliği safında bulan karakterimiz ile büyücüler ile lejyonlar arasındaki savaş sürer iken, Aveum diyarının sorunlu geçmişinin gizlerini çözmeye çalışacağız.

Immortals of Aveum İnceleme Puanları

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirmiş olan oyunun inceleme puanları, Metacritic sitesine bakılırsa fena sayılmayacak bir seviye oluşturuyor. PlayStation 5 ortalaması 69 / 100 iken, Xbox Series ortalaması 84 / 100. PC versiyonu ile ilgili çok fazla inceleme puanı girilmediği için, o tarafta henüz bir ortalama oluşmuş değil. Şimdiye kadar yayınlanan puanlara aşağıdan bakabilirsiniz.

Immortals of Aveum Bir Ay Kadar Ertelendi

Düşük Gereksinimler (1080p @ 60 FPS)

Orta Gereksinimler (1440p @ 60 FPS)

Yüksek Gereksinimler (4K @ 60 FPS)

Ultra Gereksinimler (4K @ 120 FPS)

Exit mobile version