Immortals: Fenyx Rising Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor

Tanrılar yardımınızı bekliyor...

Immortals Fenyx Rising Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor

Immortals: Fenyx Rising kısa süreliğine ücretsiz oynanabiliyor. Merak eden oyuncular için kaçırılmayacak olan bu fırsat ile oyun hakkında yeteri kadar fikir sahibi olabilmeniz mümkün olacak. Ayrıca tam sürüme geçmek isteyecekler için de indirimli satış söz konusu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG: New State İndirme Sayısı ile Dikkat Çekiyor


Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmiş olup bizleri bir kez daha Yunan mitolojisi ile bir araya getiren oyun, 3 Aralık 2020 tarihinde PC (Epic Games Store ve Uplay), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Switch, Xbox One ve Xbox Series S / X için satışa sunulmuştu.

Eğer henüz bu oyunu deneme fırsatınız olmamışsa, satın almayı düşünüyor ama öncesinde denemeyi istiyorsanız, işte size mükemmel bir fırsat. Ne var ki sadece PC (Ubisoft Connect) üzerinde geçerli.

Immortals: Fenyx Rising Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Bugün itibarıyla başlayan Bedava Hafta Sonu programı, 29 Kasım 2021 Pazartesi günü TSİ 17:00 sıralarında sona erecek. Eğer bu süreçte Immortals: Fenyx Rising sizi memnun eder ve tam sürüme geçmeyi isterseniz, halihazırda devam eden bir kampanya sizi bekliyor olacak. Standart ve Gold sürümleri, % 60 indirimle 107.60 TL ve 179.60 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Immortals: Fenyx Rising Konusu

Hikayeye göre, Fenyx rolünde olacağız ve Yunan tanrılarını karanlık bir lanette kurtarmak için mücadele edeceğiz. Her biri tanrılardan esinlenilmiş yedi farklı bölgeye ayrılan bir açık dünyada geçecek olan senaryo boyunca, Achilles’ın kılıcı ve Daidalos’un kanatları gibi tanrısal güçlerini kullanarak Cyclops ve Medusa dahil güçlü mitolojik canavarlar ile hem havada hem de karada savaşacağız. Çatışmalar sırasında ok dahil çeşitli silahlar ve telekinezi dahil çeşitli yetenekler kullanabileceğiz. Oyunda ayrıca çözülmeyi bekleyen bulmacalar da olacak.

Immortals: Fenyx Rising Sistem Gereksinimleri

Çok Düşük (720p / 30 FPS)

Yüksek (1080p / 30 FPS)

Yüksek (1080p / 60 FPS)

Çok Yüksek (1440p / 60 FPS)

Çok Yüksek (4K / 30 FPS)

Exit mobile version