Satışa Çıkan İlk PlayStation 5 Oyunu Belli Oldu!

Mevcut zaman diliminden çok uzak bir gelecekte...

Satışa çıkan ilk Playstation 5 oyunu Scarlet Nexus

Xbox Series X etkinliği kapsamında resmi olarak tanıtılan aksiyon oyunu Scarlet Nexus, PlayStation 5’in ilk çıkış yapacak oyunlarından biri olacak. Oyun Amazon üzerinden PlayStation 5 için ön siparişe açıldı. 31 Aralık 2021 tarihli belirsiz bir çıkış tarihine listelenen oyunun satış fiyatı ise 59.99$. Peki Scarlet Nexus bizlere neler sunacak? İşte satışa çıkan ilk PlayStation 5 oyunu hakkında detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS5 için çıkacak oyunlar listesi


Satışa çıkan ilk PlayStation 5 oyunu Scarlet Nexus oldu

PlayStation 5 için ilk ön siparişe çıkacak olan oyun Assassin’s Creed: Valhalla olarak biliniyordu. Ancak bugün paylaşılan detaylara göre Xbox Series X etkinliği kapsamında resmi olarak tanıtılan aksiyon oyunu Scarlet Nexus, PlayStation 5’in ilk çıkış yapacak oyunu olacak. Amazon’da listelenen yapım, PlayStation 5 için ön siparişe açıldı. Peki oyun bizlere neler sunuyor?

Scarlet Nexus, mevcut zaman diliminden çok uzak bir gelecekte insan beyninde, psişik bir hormonun keşfedilmesini ele alıyor. İnsanlığın yeni bir çağa uyum sağlamaya çalıştığı bu evren, others olarak tanımlanan mutantlar yüzünden zor zamanlar yaşıyor. İnsan beyniyle beslenmek için gökyüzünden evrene büyük bir istilanın fitili ateşlenir ve Yuito Sumeragi burada devreye girer.

Karakterler psikolojik yeteneklerini ve geleneksel silahları kullanarak düşman olarak tanımlanan mutantları yok etmeye çalışacaklar. RPG elementleri barındıran oyunda psişik güçlere sahip Yuito Sumeragi adında bir insanı kontrolümüz altına alıyoruz. Oyunun tanıtım fragmanına aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

PS5 Teknik Özellikler

PlayStation 5, RDNA 2 mimarili 10.28 TFLOPs gücünde bir GPU, 8 çekirdekli 3.5GHz işlemci ve 16 GB GDDR6 bellek ile birlikte gelecek. Buna ek 825GB SSD ve NVMe SSD slotuna sahip olacak. Cihaz bilgisayarlarda yer alan tüm SSD’lerden daha hızlı bir bant genişliğine sahip olacak. Konsolun Xbox Series X’ten yaklaşık 2.5 kat daha hızlı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version