İlk GTA 6 Görseli GTA Trilogy içinde Görülmüş Olabilir

Rockstar Games şu anlık sessizliğini koruyor...

İlk GTA 6 Görseli GTA Trilogy içinde Görülmüş Olabilir

İlk GTA 6 görseli GTA Trilogy içine gizlenmiş olabilir. Henüz Rockstar Games konuya ilişkin bir açıklama yapmamış olsa da, iddialar buna işaret ediyor.


İlginizi Çekebilir: Rockstar GTA Online için GTA+ Servisini Duyurdu


GTA 6 ile ilgili olarak verilecek ilk detaylar için meraklı bekleyiş sürüyor. Şubat ayı içerisinde geliştirilme aşamasında olduğunu resmi olarak öğrendiğimiz yeni oyun için Rockstar Games tarafından yapılmış başka bir açıklama yok, ama tahmin edebileceğiniz üzere henüz resmi olmayan yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Hatırlayacağınız üzere 16 Kasım 2021 tarihinde, esasen GTA Forums üzerinde yayınlanan ve Kirsty Cloud isimli Twitter kullanıcısının da dikkat çektiği bir görsel, olay olmuştu.

Grand Theft Auto: San Andreas oyunundaki Lil’ Probe’Inn barında bulunan ve çeşitli UFO görüntülerinin yer aldığı resimlerin arasında, serideki hiçbir oyunda bulunmayan bir ev dikkat çekmiş ve GTA 6 oyununda olabileceği iddia edilmişti.

Daha sonradan bu ev, bir başka GTA Forums kullanıcısı igrobar tarafından yapılan incelemeler ışığında, bu evin Miami şehrinin kuzeyindeki Boca Raton şehrinde bulunduğu sonucuna varmıştı. Bu şehrin Florida eyaletinde bulunduğunu söyleyelim.

İlk GTA 6 Görseli GTA Trilogy İçine Mi Gizlendi?

Seri ile ilgili gelişmeleri önceden haber vermesi ile ünlenmiş olan Matheusvictorbr, yukarıdaki gelişmeden aylar sonra Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile bu görselin GTA 6 oyununa ilk bakış atışımız olduğunu söylüyor. Kullanıcı, bu görseli onaylattırmasının yanı sıra söylentiye yeni detaylar da eklemekten geri durmamış. Bahsettiğine göre resimdeki mekanın Florida eyaletinin ikinci büyük şehri olan Miami’den esinlenilmiş. Daha sonradan bu şehrin, yeni oyunun hikayesinin geçeceği veya haritasındaki bir yer olabileceği söylenmiş.

“Aylar sonra, bu resmin Grand Theft Auto serisinin sıradaki oyunundan olduğunu onaylattım. Oyun içindeki bu yer, muhtemelen Hollywood civarındaki bir Amerikan kenar mahallesinden esinlenilmiş.”

Her ne kadar Matheusvictorbr güvenilir bir kaynak gibi görünse de, ortada resmi bir açıklama olmadığı için kullanıcı tarafından söylenenleri bir söylenti olarak kenarda tutmakta fayda var. Bakalım GTA 6 gerçekten bizleri Miami şehri veya Florida eyaletine mi götürecek? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version