İlk Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Ortaya Çıktı

Techland farklı bir plan içerisindeymiş...

İlk Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Ortaya Çıktı

Techland, ilk Dying Light 2 hikaye içeriği hakkındaki detaylardan bahsetti. Görünüşe göre, beklenenden farklı bir durum söz konusu olacak. Peki ilk hikaye içeriğinde bizlere neler sunulacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Ücretsiz Dying Light 2 İçerik Paketi Ronin Yayında


E3 2018 fuarındaki duyurusundan sonra büyük bir sabırsızlıkla beklenmiş olan Dying Light 2, 4 Şubat 2022 tarihinde satışa sunulmuştu. Techland tarafından geliştirilmiş olan oyun, bir dizi erteleme ve önemli isimlerin şirketten ayrılmaları dahil epey zorlu bir süreçten geçmişti. Ancak tüm bunlara rağmen büyük bir özveri ile çalışmış olan ekip, zaman içerisinde düzeltileceğini tahmin ettiğimiz aksaklıklara rağmen keyifli bir oyun deneyimi sunmuştu bizlere.

Hikayesi bir bakıma açık kapı bırakarak biten Dying Light 2, bildiğiniz gibi beş yıl boyunca desteklenecek. Zaten halihazırda yayınlanmış kozmetik odaklı iki içerik paketini de ücretsiz olarak Epic Games, PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarından indirebiliyorsunuz.

Ocak ayının sonlarına doğru Dying Light Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile açıklanan içerik yol haritasına göre, yeni oyun için ilki Haziran ayında yayınlanacak olan iki hikaye içeriği planlanıyor ve özel sürümlerden bir tanesine sahip olmanız durumunda da bir tanesine ek ücret ödemeden erişim sağlayabiliyorsunuz.

İlk Dying Light 2 Hikaye İçeriği Farklı Bir Yapıda Olacak

Yakın bir zaman önce Dying Light 2 Baş Oyun Yapımcısı Tymon Smektala ile Game Informer tarafından bir röportaj gerçekleştirildi. Röportaj sırasında hikaye içeriğine dair birtakım açıklamalarda bulunan Smektala, bu içerik ile hikayenin ana senaryonun yanındaki olaylar ile genişletileceğini söylüyor. Bizlere sunulacak olan içeriğin de oyuncuları memnun etmesini umduğunu söylüyor.

“İlk hikâye ek paketi ile ilgili olarak internet üzerinde pek çok spekülasyon görüyorum ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki, bu tahminler ek pakette sunulacak olan içeriğin yanından dahi geçmiyor. Bir noktada, aslında oyunun sonunda meydana gelen olaylara eklemeler yapmaya başlayacağız. Bu konuda bazı fikirlerimiz var. Kâğıt üzerinde, şu anda uyguladıkları kadarı ile, umut verici görünüyor, ama kesinlikle uğraştırıcı bir şey olacak.”

Bakalım ilk Dying Light 2 hikaye içeriği bekleneni ne derece verebilecek. Muhtemelen ana senaryodaki bazı soru işaretlerinin de cevabını verecektir diye düşünüyoruz. Bunu elbette Haziran ayı geldiğinde daha net bir şekilde göreceğiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version