İlk Cyberpunk 2077 Genişletme Paketi 2023 Yılında Gelecek

İlk genişletme paketi için bekleyişe devam ediyoruz...

İlk Cyberpunk 2077 Genişletme Paketi 2023 Yılında Gelecek

Polonya menşeli stüdyo tarafından yapılan açıklama ile ilk Cyberpunk 2077 genişletme paketi 2023 yılında bizlerle olacak. Konuya ilişkin detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: RE ve The Witcher Karakterleri Cyberpunk 2077’de Yaratıldılar


Bu hafta içerisinde sizler ile paylaştığımız haberimizde de bahsettiğimiz üzere, CD Projekt RED stüdyosunun Cyberpunk 2077 paketleri ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Henüz bir detay verilmemiş olsa da, 1.5 versiyonlu güncellemenin olumlu bir şekilde karşılanmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Görev Yönetmeni Pawel Sasko, daha coşkulu bir şekilde çalıştıklarını sözlerine eklemişti.

İlk Cyberpunk 2077 Genişletme Paketi için 2023’ü Bekleyeceğiz

Genişletme paketleri ile ilgili planlarda herhangi bir değişikliğin yaşanmadığını öğrendiğimiz bu açıklamanın ardından, Twitter üzerinden Polonya menşeli stüdyo tarafından yapılan yeni paylaşım ile 2022 planları ortaya çıkartıldı:

Sizlerin de gördüğü üzere, bu yılın planları arasında Cyberpun 2077 oyunun genişletme paketi çalışmaları da var. Ne var ki esasen 2021 yılında çıkması planlanan ama sonradan bu yıla kalmış olan ilk genişletme paketi, bu yıla da yetişmeyecek.

Dün yayınlanan ve 2021 yılının özetlendiği bir videoda konuşan CD Projekt RED başkan yardımcısı ve baş finans sorumlusu Piotr Nielubowicz, daha fazla indirilebilir içerik üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Herhangi bir ayrıntı verilmemiş olsa da, yeni bir hikaye getireceği söylenen ilk genişletme paketinin 2023 yılında bizlerle olacağını belirtti.

Son olarak, Polonya menşeli geliştirici tarafından belirtilene göre açık dünya rol yapma oyunu için toplamda on sekiz milyon birim satışı gerçekleştirilmiş. Detaylara indiğimizde, geçtiğimiz yılının Nisan ayında 13.7 milyonluk bir rakam söz konusuydu. Bu da bizlere, aradan geçen bir yıllık süreçte sadece 4.3 milyonluk bir satışın gerçekleştirildiğini gösteriyor.

Özellikle 1.5 versiyonlu güncelleme önemli bir etki yaratmış iken, iyileştirme çalışmalarının devamlılığının satışlara da yansımaya devam edeceğini tahmin ediyoruz. Bunu tabii ki zaman gösterecek. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version