İlk Battlefield 2042 Sezonu Zero Hour Duyuruldu

Beklenen sezon sonunda başlıyor...

İlk Battlefield 2042 Sezonu Zero Hour Duyuruldu

Uzun süreli bekleyişin ardından, ilk Battlefield 2042 sezonu Zero Hour bugün itibarıyla duyuruldu. Peki ilk sezon ne zaman başlayacak ve bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Hazard Zone Modundan Üzücü Haber


Battlefield 2042 oyunu duyurulduğunda, Seasons isimli yeni bir sistemden de bahsedilmişti. Her birinin üç ay süreceği söylenen sezonların, Battle Pass ile geleceği ve hem ücretli hem de ücretsiz yeni içeriklerin ve Specialist’in oyunculara sunulacağı söylenmişti.

Uzun zamandır bu sistem ile ilgili pek fazla yeni bir gelişme yaşanmamış iken, son olarak Tom Henderson tarafından aktarılan detayların ardından, Electronic Arts ve DICE tarafından Zero Hour isimli ilk sezon en nihayetinde duyuruldu.

İlk Battlefield 2042 Sezonu Detayları Açıklandı

Duyuruya ek olarak yayınlanan ilk fragmanda, 9 Haziran 2022 Perşembe günü başlayacak olan ilk sezon ile gelen içerikler görülüyor. Buna göre, bizi Kanada dolaylarına götürecek olan Exposure isimli yeni harita, Ghostmaker R10 Crossbow ve BSV-M Marksman Rifle olmak üzere iki yeni silah, RAH-68 Huron ve YG-99 Hannibal iki yeni gizlilik helikopteri ve yeni bir Specialist olan Ewelina Lis görünüyor.

Daha önceden de açıklandığı gibi, yeni oynanış mekaniklerinin yanı sıra Lis, silahlar, araçlar, kozmetik eşyalar dahil ücretsiz ve Gold ve Ultimate sürümlerinde de sunulan görünümler, BFC, oyuncu kartları fonları, silah süsleri gibi ücretli içeriklerin bulunacağı bir Battle Pass bizleri bekliyor olacak.

Resmi duyurunun akabinde yapılan Soru-Cevap etkinliğinde ortaya çıkan detaylara göre, her bir sezon on iki hafta sürecek. Şimdilik toplamda kaç sezonun planlandığına dair net bir açıklama yapılmaz iken, Gold ve Ultimate sürümlerine bakılır ise şimdilik en az dört sezon cepte diyebiliriz.

Her ne kadar Portal modundaki silahlar All-Out Warfare modunda kullanılabilecek olsa da, DICE bunun ilk sezon sırasında mümkün olmayacağını söylüyor. Bununla birlikte DICE ve Ripple Effect stüdyolarının Portal’a daha fazla harita getirmek gibi bir planı yokmuş ama farklı dönemlerin dahil edildiği moda yeni silahlar ve logic tool gelmeye devam edecekmiş.

Bakalım ilk sezon, kötü gidişata dur deyip oyuncuları Battlefield 2042 oyununa geri döndürebilecek mi? Bunu Perşembe günü gayet iyi bir şekilde göreceğiz.

Exit mobile version