İlginç Forza Horizon 5 Tanıtımı İlgi Odağı Oldu

Gerçek hayatta bir arabayı gökyüzünden bıraktılar!

İlginç Forza Horizon 5 Tanıtımı İlgi Odağı Oldu

Microsoft ve Playground Games tarafından gerçekleştirilen ilginç Forza Horizon 5 tanıtımı, oyuncuların ilgi odağı oldu. Bu tanıtım ile oyunun giriş kısmına hoş bir selam gönderildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Kasım 2021 Oyunları Belli Oldu


E3 2021 fuarındaki Xbox & Bethesda Games Showcase 2021 sunumu sırasında duyurulmuş olan Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021 tarihinde PC (Microsoft Store ve Steam), Xbox One ve Xbox Series için satışa sunuldu.

İlk günden Xbox Game Pass abonelerinin de beğenisine sunulan yarış oyunu, Premium Edition sahipleri için 5 Kasım 2021 tarihinde erişime açılmış ve çok kısa bir sürede bir milyon aktif oyuncuya ulaşmıştı. Standart sürümünün çıkışı ile bu sayının dört buçuk milyonu bulması ise, geliştirici stüdyonun ne denli muazzam bir iş çıkarttığını kanıtlar nitelikte.

Oyunun çıkış zamanına kadar birçok tanıtım gerçekleştiren Microsoft ve Playground Games, en ilginç tanıtımı ise tam da çıkış gününde gerçekleştirdiler.

Bildiğiniz gibi Forza Horizon 5 oyunun giriş kısmında, aynı dördüncü oyunda olduğu gibi bir tanıtım mevcut. Ne var ki bu defa bu tanıtım, Forza Horizon 4’tekinin aksine mevsimleri değil de haritanın farklı kısımlarını bizlere gösteriyor. Her defasında da farklı olmak üzere dört aracı kullanımımıza sunuyor. Bahsi geçen araçlar, üzerinde Horizon Festival yazılı devasa bir kargo uçağından bırakılıyor.

İlginç Forza Horizon 5 Tanıtımı Videosu

XboxANZ Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ve aşağıdan izleyebileceğiniz Forza Horizon 5 tanıtımı ise tam da buna gönderme yapılarak gerçekleştirildi. Öyle ki Xbox ANZ takımı, gerçek bir Polaris’i 1.3716 kilometre yükseklikten bıraktı.

Çok geçmeden açılan bir paraşüt ile arabanın sağ salim yere indiğini görebiliyoruz. Bu esnada, helikopterden de bir kişi atlıyor. Bu kişi yere indikten sonra, arabanın arka tarafındaki bir kutuda bulunan oyunları kontrol ediyor. Daha sonra bu kişi, arabaya binerek, pembe bir duman eşliğinde oradan uzaklaşıyor.

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İdeal Sistem Gereksinimleri

Forza Horizon 5 Fiyatı

Steam

Microsoft Store

Exit mobile version