I.G.I. Origins İçin Yeni Oynanış Fragmanı

Yeni oyun, önümüzdeki sene geliyor!

I.G.I. Origins İçin Yeni Oynanış Fragmanı

Toadman Interactive ve Antimatter Games, I.G.I. Origins için yeni bir oynanış fragmanı yayınladılar. Eylül ayında yayınlanan bir önceki fragman sonrasında, oynanış hakkında biraz daha fikir sahibi oluyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: I.G.I. Origins Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Project I.G.I. ve I.G.I.-2: Covert Strike sonrasında, yeni oyun çalışmaları 2017 yılı ile başlamıştı. 2019 yılında da prototip aşamasına geçilmişti. Eylül ayı içerisinde de çıkış platformları PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için olarak açıklanmış olan I.G.I. Origins ile ilgili yeni bir fragman daha yayınlandı.

İlk başta 2021 yılında çıkacağı söylenmiş olsa da, sonradan belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Daha sonradan net bir tarihin açıklanmadığını, aşağıdan izleyeceğiniz yeni fragmanın da buna ışık tutmadığını belirtelim. Ne var ki alfa öncesi aşamadan alınmış oynanış görüntüleri ile bizlere nasıl bir oyun bekleyeceğimize dair fikir veriyor.

I.G.I. Origins İçin Yeni Oynanış Fragmanı Geldi

Unreal Engine ile geliştirilmekte olan I.G.I. Origins, bizi ilk oyunun öncesine götürecek. Soğuk Savaş döneminde geçecek olan konuya göre, MI6 hizmetinden aktif görevdeki Regent kod adlı Michael King rolünde olacağız. Dünyanın bir ucundan diğer ucuna götürecek olup topyekun nükleer savaşı engellemeye çalışacağımız bir dizi görevin üstesinden gelerek, Insitute of Geotactical Intelligence kuruluşunun kökenine kadar uzanacağız.

Önümüzdeki yıl içerisinde çıkması beklenen yeni oyun, genel olarak fena görünmüyor. Elbette geliştirilme aşamasının sonraki safhalarından görüntüler ve oynanış ile buna daha net karar verebileceğimizi düşünüyoruz. Bakalım bunun için ne kadar bekleyeceğiz? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version