I.G.I. Origins Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Michael King sonunda ses verdi...

I.G.I. Origins Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Hakkında uzun zamandır yeni bir haber alamadığımız I.G.I. Origins, Pre-Alpha oynanış fragmanı ile geri döndü. Şimdilik bir çıkış zamanı verilemiyor olsa da, en azından görünürde her şeyin yolunda gittiğini söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisi Tanıtım Fragmanını Kaçırmayın!


İlk oyunu 2000 yılı içerisinde çıkmış olan taktiğe dayalı ve birinci kişi bakış açısından oynanan Project I.G.I. serisi, 2003 yılındaki I.G.I.-2: Covert Strike sonrasında uzun süreli bir sessizliğe gömülmüştü. Bu sessizlik on dört yıl sürmüş ve Toadman Interactive ve Antimatter Games, 2017 yılı içerisinde yeni bir Project I.G.I. oyunu için çalışmalara başlandığı duyurulmuştu. 2019 yılının Mart ayında ise bir müjdeli haber daha almıştık. I.G.I. Origins adındaki yeni Project I.G.I. oyununun prototip aşamasına geçilmişti.

Bu açıklamanın üzerinden geçen sekiz ayın sonrasında, Toadman Interactive ve Antimatter Games bizleri sevindiren yeni bir duyuru yaptılar. I.G.I. Origins, PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için geliştiriliyor.

Konu olarak Project I.G.I. öncesindeki bir zamanda geçecek olan yeni oyun, bizi 1980 yılındaki Soğuk Savaş dönemine götürecek. MI6 hizmetinden aktif görevdeki Regent kod adlı Michael King rolünde olacağız. Dünyanın bir ucundan diğer ucuna götürecek olup topyekun nükleer savaşı engellemeye çalışacağımız bir dizi görevin üstesinden gelerek, Insitute of Geotactical Intelligence kuruluşunun kökenine kadar uzanacağız.

Bizi bekleyen zorlu görevler sırasında kullanabileceğiniz çok çeşitli silahlar ve teçhizatlar olacak. Dünyayı etkileyecek sonuçları olan olayların arkasındaki gerçeği ortaya çıkartmaya çalışacak iken, eylemlerimiz de dostlarımız ile düşmanlarımız arasındaki kesin çizgileri belirleyecek.

I.G.I. Origins için Yeni Fragman Ortaya Çıktı

Toadman Interactive ve Antimatter Games tarafından geliştirilmesine devam edilen I.G.I. Origins için yayınlanmış oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Fragmanda, oyunun Pre-Alpha versiyonunun gösterildiğini belirtelim.

Exit mobile version