Hyenas İçin Dört Alfa Testi Düzenlenecek

Oyunu çıkışından önce denemek isteyenler koşsun!

Hyenas İçin Dört Alfa Testi Düzenlenecek

SEGA ve Creative Assembly tarafından yapılan duyuru ile Hyenas için dört alfa test düzenlenecek. Diğer bir deyişle, oyunu çıkışından önce deneme fırsatınız olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Sims 5 için Oynanış Testi Görüntüleri Sızdırıldı


Geçtiğimiz yılın Haziran ayında duyurulmuş olan Hyenas, çok oyunculu FPS olarak karşımıza çıkacak. Bu yıl içerisinde yayınlanması beklenen oyun, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor.

Dünyanın yok olması ile zenginlerin Mars üzerinde koloni kurduğu, insanlıktan geriye kalanların ise The Taint adı verilen harabe bir gezegende zorlu bir yaşam sürmeye devam ettiği bir hikayeye dayanıyor. Ayakta kalmayı başaranlar yaşam savaşı verirken, milyarderler ise nostaljik rüyalarını tamamlamak amacında olacaklar.

Biz ise oyuna adını veren Hyenas (Sırtlanlar) olarak rolünde olacağız. Dünyadan kurtarılmış olan eserler fahiş fiyatlara satılırken, bir grup yetenekli hırsız olarak içeri sızacak, en iyi eşyaların tamamını çalacak ve sonrasında da arazi olacağız. Elbette bu yolda zorlu rakipler ile karşılaşacağız.

Yer çekiminin olmayacağı bölgelerde, her birinin kendisine özgü yetenekleri ve kişilik özellikleri olan bir kadro ile güvenlik güçleri ile yapacağımız yoğun çatışmalar bizleri bekleyecek. Oynayış stilimize en yakın Hyena üyesini seçecek ve tercihen silahınızı veya çevreyi kendi lehinize kullanmanız mümkün olacak.

Hyenas İçin Alfa Testleri Başlıyor

Hyenas için şimdilik net bir çıkış tarihi yok, ama hafta sonunda başlayacak olan test ile oyunu çıkışından önce deneyebileceksiniz. Hatta Nisan ayına kadar üç tane daha olmak üzere toplamda dört test gerçekleştirilecek.

İlki bugün başlayıp 23 Ocak 2023 Pazartesi günü sona erecek iken, ikinci test 17 – 20 Şubat 2023, üçüncü test 10 – 13 Mart 2023 ve son test de 31 Mart – 3 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

Eğer bu testlere katılımda bulunmayı isterseniz, oyunun resmi sayfası üzerinden kayıt yaptırabiliyorsunuz. Katılımda bulunabilmek için seçilmeniz gerekiyor. Denemesi bedava olduğu için, şansınızı denemenizde yarar var.

Exit mobile version