Hunt: Showdown Yeni İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı

Yeni motora geçiş yapılacak...

Hunt Showdown Yeni İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı

Crytek, yayınladığı yeni video ile popüler çevrimiçi çok oyunculu Hunt: Showdown yeni içerik yol haritası için detaylı açıklamalarda bulundu. Beraberinde güzel bir sürpriz de bizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Company of Heroes 3 Yeni İçerik Yol Haritası Açıklandı


Esasen Hunt: Horrors of the Glided Age adı altında Darksiders için ruhani halef olarak doğan Hunt: Showdown, 2019 yılında öncelikli olarak PC satışa sunulmuştu. Sonrasında PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarıyla da buluşan çevrimiçi çok oyunculu oyunda, bir ödül avcısının rolüne geçiyor ve hem efsanevi canavarları avlamak hem de tahliye noktasına ulaşabilmek için diğer ödül avcıları karşısında hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Geride bıraktığımız zaman zarfında içerik olarak bolca desteklenen Hunt: Showdown yeni içerik yol haritası ile ömrünü sürdürmeye devam edecek.

Hunt: Showdown Yeni İçerik Yol Haritası Detayları

Önümüzdeki yılının ortalarına kadar olan zamanı kapsayan planlara göre, 2024 yılının başlarında CryEngine 5.11 motoruna geçiş yapılacak. Artık DirectX 12, FSR 2.1.2 ve HDR gibi grafiksel iyileştirmeler söz konusu olacak iken, bunların ön plana çıkartılabilmesi için de farklı biyomları olan yeni bir harita da oyunculara sunulacak. Buna ek olarak, en düşük sistem gereksinimlerinde de yükselme olacak. Öyle ki, iyi bir performansla oynayabilmek için artık en aşağı yedinci nesil Intel veya muadili bir işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 1650 Super veya muadili bir ekran kartı gerekecek.

Konsol tarafında ise PlayStation 4 ve Xbox One desteği Nisan ayı itibarıyla sona ereceğini duyuran Crytek, Hunt: Showdown oyununun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarını satışa sunulacağını da müjdeledi. Eğer oyunun halihazırdaki sürümüne sahipseniz, ücretsiz yükseltme ile mevcut nesil sürümüne erişebileceksiniz.

CryEngine 5.11 motoruna geçişin dışında, kullanıcı arayüzü revizyonu, kontrolcü desteği, aşama kaydetme ve temel silah kilidi açma sistemi değişiklikleri, eşleşme ve silahları oyun içinde inceleyebilme özelliği gibi yenilikler de bizi bekleyecek.

Exit mobile version