Humankind Türkçe Dil Desteği Müjdelendi

Haziran ayını beklememiz gerekecek!

Humankind Türkçe Dil Desteği Müjdelendi

Humankind Türkçe dil desteği SEGA ve AMPLITUDE tarafından yapılan açıklama ile resmen duyuruldu. Bir sonraki güncelleme ile gelecek olan desteğe ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gamedec Türkçe Dil Desteği Geldi!


17 Ağustos 2021 tarihinde PC için satışa sunulmuş olan 4X sıra tabanlı strateji türündeki Humankind oyununda, kontrolünde olacağınız uygarlığı Cilalı Taş devrinden modern devre taşımaya çalışıyorsunuz. Antik Mısırlılar, Romalılar, Kmerler ve Vikingler dahil altmıştan fazla tarihi kültür var. Her birinin kendisine özgü becerileri olacağı bu altmış tarihsel kültürü oynayışınız sırasında bir araya getirerek kendi uygarlığınızı oluşturuyorsunuz. Senaryo boyunca başaracağınız her eylemin, yapacağınız her ahlaki seçimin ve kazanacağınız her savaşın ise şöhretinize katkısı oluyor.

Oyun boyunca ayrıca tarihsel gerçek olaylara tanık oluyor, ünlü kişilere önderlik ediyor ve büyük bilimsel buluşlara imza atmanın yanı sıra dünyanın doğal harikalarını keşfedebilecek ve insanlığın dikkate değer icatlarını inşa ediyorsunuz. Ayrıca hem karada hem de denizde taktiğe dayalı savaşlara da girmeniz gerekiyor.

Humankind Türkçe Oluyor!

Yakın bir zaman önce, yayıncı SEGA tarafından yeni güncellemenin notları paylaşıldı. Birçok iyileştirmenin yapıldığının belirtildiği bu güncelleme notlarında, Haziran ayında yayınlanacak olan Bolivar isimli bir sonraki güncelleme ile oyuna İtalyanca ve Türkçe dil desteklerinin de ekleneceğini müjdeledi.

“Son olarak, oyuna iki dil daha ekleyeceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunlar İtalyanca ve Türkçe. Bu iki dilin oldukça sık talep edildiğini gördük ve oyunu yerelleştirmek için hayran projeleri bile oldu bu yüzden artık resmî destek sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Bolivar Güncellemesi, Haziran ortalarında yayınlanacak ve bu, güncelleme için yaptığımız son önizlemeydi. Yine de haberlerimizi takip etmek isteyebilirsiniz çünkü güncelleme resmî olarak yayınlanmadan önce deneme şansınız olabilir!”

Steam ve Microsoft mağazalarında 299 TL fiyat etiketiyle satılan Humankind, geçtiğimiz aylarda PC Game Pass servisine dahil olmuştu. Eğer oyunu denemeyi isterseniz, Steam mağazasında oynanabilir demosunun olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Humankind Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version