HUMANKIND İçin Ücretsiz İçerik Yayınlandı!

Sınırlı süreli fırsatı kaçırmayın!

HUMANKIND İçin Ücretsiz İçerik Yayınlandı

SEGA ve AMPLITUDE Studios, HUMANKIND için ücretsiz içerik yayınladılar. Sınırlı süreliğine sunulan bu fırsattan yararlanmak için acele etmenizi tavsiye ediyoruz.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Mayıs 2023 Oyunları Sızdırıldı (Güncel)


4X sıra tabanlı strateji türündeki HUMANKIND oyununda, kontrolünde olacağınız uygarlığı Cilalı Taş devrinden modern devre taşımaya çalışıyoruz. Antik Mısırlılar, Romalılar, Kmerler ve Vikingler dahil altmıştan fazla tarihi kültür var. Her birinin kendisine özgü becerileri olacağı bu altmış tarihsel kültürü oynayışımız sırasında bir araya getirerek kendi uygarlığımızı oluşturuyoruz. Senaryo boyunca başaracağımız her eylemin, yapacağınız her ahlaki seçimin ve kazanacağımız her savaşın ise şöhretimize katkısı oluyor.

Oyun boyunca ayrıca tarihsel gerçek olaylara tanık oluyor, ünlü kişilere önderlik ediyor ve büyük bilimsel buluşlara imza atmanın yanı sıra dünyanın doğal harikalarını keşfedebilecek ve insanlığın dikkate değer icatlarını inşa ediyoruz. Ayrıca hem karada hem de denizde taktiğe dayalı savaşlara girmemiz de gerekiyor.

HUMANKIND İçin Ücretsiz İçerik Fırsatını Kaçırmayın

Geçtiğimiz yıl içerisinde Türkçe dil desteği de kazanan HUMANKIND için ücretsiz indirilebilir içerik paketi yayınlandı. 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü TSİ 17:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz durumunda kalıcı olarak sahip olabileceğiniz ve Epic Games Store ve Steam üzerinden sonradan 19 TL fiyat etiketi ile satılmaya başlanacak olan Para Bellum Harika Paketi, oyunun içeriğine Perramses’in Ahırları, Kolezyum, Alamut Kalesi, Hotel des Invalides, Imperial Tersanesi ve Pentagon ekliyor.

HUMANKIND – En Düşük Gereksinimler

HUMANKIND – Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version