Huawei Oyuncu Monitörü Tanıtıldı: MateView GT

Huawei tarafından yapılan resmi duyuru ile birlikte şirketin ilk oyuncu monitörü resmi olarak tanıtıldı. Huawei MateView GT özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için bir araya getirdik. Peki Huawei Oyuncu Monitörü kullanıcılara neler sunuyor?


Benzer İçerik: Sistem Toplarken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Huawei Oyuncu Monitörü Özellikleri Neler?

Huawei Oyuncu Monitörü / Huawei MateView GT34 inç boyutunda 3K çözünürlüğe sahip ekrana sahip olan Huawei MateView GT, oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen bir oyuncu monitörü olarak karşımıza çıkıyor.

165 Hz ekran yenileme hızı ile yumuşak geçişleri garanti eden monitör, DCI-P3 renk alanı ve HDR 10 desteği ile en doğru renkleri yakalamanıza yardımcı oluyor.

Bünyesinde çift mikrofon ve çift hoparlör barındıran MateView GT, fark etmiş olabileceğiniz üzere entegre Stereo SoundBar ile kutudan çıkıyor. Bu sayede harici bir hoparlöre ihtiyaç duymuyorsunuz.

Son olarak portlara değinmemiz gerekirse bir adeti yalnızca güç aktarımını destekleyen iki adet USB-C portu, iki adet HDMI 2.0 portu, bir adet DP1.4 portu ve bir adet de 3.5 mm kulaklık ve mikrofon portu görüyoruz. 3.5 mm portun birleşik olarak mikrofon ve kulaklık girişi sunduğunu, yani ayrı ayrı olmadıklarını vurgulayalım.

Ülkemizde de satışa sunulacak olan monitörün tam olarak ne zaman çıkış yapacağı ve hangi fiyat etiketine sahip olacağı henüz netleşmiş değil. Ayrıntılar belli oldukça burayı güncelleyerek sizleri haberdar etmeyi ihmal etmeyeceğiz.

Peki siz şirketin yeni oyuncu monitörü hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version