Huawei Mate 40 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Huawei Mate 40 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi hakkında her şey!

Huawei Mate 40 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Huawei geçtiğimiz saatlerde yeni nesil amiral gemisi modelleri ile karşımıza çıktı. Bu yazımızda yeni modeller hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizler için bir araya getirdik.


İlginizi Çekebilir: iiPhone 12 hakkında Her Şey!


Huawei Mate 40 Hakkında

İşte Huawei Mate 40 hakkında bilinen tüm detaylar!

Konu İçeriği

Huawei Mate 40

Huawei Mate 40 Özellikleri

Mate 40 gücünü Kirin 9000 işlemciden alıyor ve bu işlemci Mali G78 grafik işlemci ile destekleniyor. 8 GB RAM ile akıcı bir deneyim sunmayı hedefleyen modelde 128 GB kapasitesinde bir depolama birimi yer alıyor.

Ön tarafa baktığımızda 6.5 inç boyutunda QHD çözünürlükte bir OLED ekran görüyoruz. Bu ekranın 90Hz ekran yenileme hızına sahip olduğunu hatırlatalım.

Arkada 50 MP çözünürlüğünde bir ana kamera yer alıyor ve bu kamera 16 MP, 8 MP ve 2 MP olmak üzere üç adet lensle destekleniyor.

IP53 sertifikası ile suya ve toza bir miktar dayanıklılık sağlayan modelde 4,200 mAh kapasitesinde bir batarya yer alıyor. Bu bataryanın 66W kablolu, 50W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip olduğunu da vurgulayalım.


Huawei Ana Sayfa


Huawei Mate 40 Fiyatı: Ne Kadar Olacak?

Huawei Mate 40 fiyatı 899 euro olarak açıklandı. Tabii bu fiyatın yurt dışı fiyatını olduğunu ve ülkemizdeki fiyat etiketinin henüz bilinmediğini vurgulayalım. Bu noktada herhangi bir bilgiye sahip olduğumuzda burayı güncelleyeceğiz.

Huawei Mate 40 Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Eğer ufak bir matematik yaparsak Mate 40’ın Türkiye fiyatı vergilerle birlikte 17,029 Türk Lirası yapıyor.

Huawei Mate 40 Çıkış Tarihi: Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Huawei tarafından gerçekleştirilen etkinlik sırasında Mate 40’ların ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bir açıklamaya yer verilmedi ancak modellerin yurt dışında Kasım 2020 itibarıyla satışa sunulması bekleniyor. Mate 40 ailesinin hangi modellerinin ülkemize geleceği ya da ne zaman gelecekleri ise belirsizliğini koruyan detaylar arasında yer alıyor.


Peki siz Huawei Mate 40 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni modelin beğendiğiniz ve beğenmediğiniz tarafları neler? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version