Hot Wheels Unleashed 2 ile Hızlı ve Öfkeli İşbirliği Duyuruldu

Hızlı ve Öfkeli arabaları oyuna geliyor

Hot Wheels Unleashed 2 ile Hızlı ve Öfkeli İşbirliği Duyuruldu

Hızlı ve Öfkeli ile Hot Wheels hayranlarına müjde! Hot Wheels Unleashed 2 ile Hızlı ve Öfkeli işbirliği duyuruldu. Ünlü serinin arabaları oyuna geliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2’nin The Walking Dead Etkinliği Başladı 


Yeni Hot Wheels oyunu, Mayıs ayı içerisinde duyurulmuştu. 19 Ekim 2023 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Eğer Hızlı ve Öfkeli hayranıysanız ve yeni oyunu da sabırsızlıkla bekliyorsanız, size harika bir haberimiz var. Milestone tarafından Universal Games ve Digital Platform ile yapılan işbirliğiyle, ünlü film markasından esinlenilen arabalar Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged oyununa gelecek.

Bu işbirliğinin işareti esasen Fast X filminde verilmişti. Toretto’nın oğlu Brian ve kız kardeşi Mia, bir sahnede birlikte Hot Wheels Unleased oynuyorlardı. Resmi duyuru ise bugün itibarıyla gerçekleştirildi.

Hot Wheels Unleashed 2 ile Hızlı ve Öfkeli İşbirliği Geliyor

Milestone tarafından verilen bilgilere bakılırsa, ilk günden Dominic Toretto tarafından sürülen Dodge Charger SRT Hellcat Widebody oyuna eklenecek iken diğer arabalar ise çıkış sonrasında yayınlanacak olan ücretli indirilebilir içerikler ile getirilecek.

İşbirliği kapsamında ayrıca Hızlı ve Öfkeli filmlerinde gördüğümüz akrobasi hareketlerini de yapabilmek mümkün olacak. İtici güç ve yanlamaların yanı sıra, tekli veya çiftli sıçrayış da yapabileceğiz. Bu sayede, rakiplerimizin üzerinden atlayabilecek, engelleri aşabilecek, dar alanlarda gezinebilecek ve hatta pistlerdeki kısa yolları veya yeni kısımları keşfedebileceğiz.

Oyunda ayrıca Lateral Dash isimli yeni bir manevra da bulunacak ve hız yerine dayanıklılığa dayalı olacak. Bu sayede, rakiplerimizi yoldan atabilmemiz de mümkün olacak.

Son olarak, Blaze, Mini Golf Course, Museum ve Gas Station olmak üzere tamamıyla yeni beş farklı mekan da olacak.

Exit mobile version