Horizon Zero Dawn PC İçin Listelendi!

Neler çeviriyorsun Sony?

Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve Sony PlayStation tarafından yayıncılığı yapılan Horizon Zero Dawn, anlaşılan çok yakında Windows kanadına geliyor. Amazon Fransa tarafından Windows (PC) için listelenen oyun, şimdiden PC oyuncularını heyecanlandırmış durumda. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Sony PlayStation 4 Hala Alınır Mı? – 2020 


Horizon Zero Dawn PC Yolcusu

Sony, PlayStation tarafında oldukça güçlü bir kozu elinde tutuyor. Özel oyunlar! Bu özel oyunlar arasında yer alan yapımlardan bir tanesi de Horizon Zero Dawn. İlk olarak 2017’de piyasaya sürülen oyun, özel oyunlar arasında oldukça önemli bir konuma sahip.

Ortaya çıkan sızıntılara göre Horizon Zero Dawn PC için çok yakında duyurulacak. Geçen ay Kotaku tarafından ortaya atılan iddia Amazon Fransa’nın oyunu listelemesi ile de doğrulandı diyebiliriz. Paylaşılan detaylara göre oyun 2020 içerisinde hem Steam hemde Epic Games mağazalarında satışa sunulacak.

PC desteğinin gelmesiyle Frozen Wilds DLC paketinin oyuna dahil edilip edilmeyeceği paylaşılan detaylar arasında yer almıyor. Buna ek oyunun 60 FPS desteği sunması bekleniyor. Daha fazla sızıntı gündeme geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Horizon Zero Dawn PC İçin Listelendi!

Oyunun Konusu: Doğanın unutulmuş bir medeniyetin harabelerini ele geçirdiği yemyeşil bir post apokaliptik bir dünyada insanlığın direnişi ilkel avcı kabilelerinde devam etmektedir. Yeni yabani hayatta egemenliği, bilinmeyen bir kökene sahip korkusuz mekanik canavarlar olan Makineler tarafından gasp edilmiştir.

Kadim geçmişin kalıntıları arasında kaderini keşfetmeye çalışmak için bir arayışa çıkan genç avcı Aloy’u kontrolümüze alıyoruz oyunda. Doğduğu günden itibaren kendi kabilesi tarafından dışlanmış olan Aloy, Makineleri avlamak, rakip kabilelere karşı savunmak ve affetmez yabani hayatta sağ kalmak için çevikliğini, kurnazlığını ve ölümcül nişan alma yeteneğini kullanmayı öğrenmiş cesur bir kadındır.

Makineler bu dünyaya nasıl egemen oldu ve önceki medeniyete ne oldu? Yanıtlar Aloy’un ve insanlığın kaderini belirleyebilir.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Store Büyük Japon Oyunları İndirimleri Başladı!


Peki ya siz bu sızıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version