Horizon Forbidden West Zero Dawn Kadar Uzun Olacak!

Oyunun yönetmeni Forbidden West'in uzunluğunun Zero Dawn ile aynı olduğunu açıkladı.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West yönetmeni Mathijs de Jonge, Alman web sitesi GamePro ile yaptığı bir röportajında oyunun Horizon Zero Dawn kadar uzun olduğunu açıkladı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PS5 Puanları Belli Oldu


Horizon Forbidden West Kaç Saat Sürecek?

GamePro, yakın zamanda Jonge ile bir röportaj gerçekleştirdi. Oyunun yönetmeni Forbidden West’in uzunluğunun Zero Dawn ile aynı olduğunu açıkladı. Paylaşılan detaylar dahilinde eğer oyunun her şeyini tamamlamak ve yüzde 100 yapmak isterseniz bu süre ilk oyuna nazaran daha da uzayacak.

GamePro, HowLongtoBeat’ten bazı istatistikler de paylaştı, buna göre orijinal oyunun ana hikayesini bitirmek 22,5 saat sürüyor. Ana hikayeye ek olarak yan etkinlikleri de yapmak isterseniz ortalama 44-47 saat, yüzde 100 tamamlamaya giderseniz ise 60 saat kadar oyunu oynamanız gerekiyor.

Doğru hatırlıyorsam, platin kupayı kazanmam 50 saatten fazla sürmüştü ama aynı zamanda fotoğraf çekmek ve eğlenmek için de haritada çok fazla zaman harcamıştım. Bu yüzden her şey nasıl oynadığınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

Bu istatistikler dahilinde Forbidden West’in sadece hikayesini oynayacak oyuncuları yaklaşık 20+ saatlik bir oyun bekliyor diyebiliriz. GamePro’nun bildirdiği veriler doğruysa, Forbidden West herkes için mükemmel uzunluğa sahip olacak. Zamanınız yok mu? O zaman hikayeye sadık kalın. Biraz fazladan zamanınız mı var? Ekstra görevlere odaklanın. Boş gezenin boş kalfası mısınız? Yüzde 100 tamamlamaya gidin?!.

Horizon Forbidden West Hakkında: Uzak diyarları keşfedin, daha büyük ve daha hayranlık uyandıran makinelerle savaşın ve Horizon’ın uzak gelecek, kıyamet sonrası dünyasına dönerken şaşkınlık veren yeni kabilelerle karşılaşın. Diyar can çekişiyor.

Yeni korkutucu makineler sınırlarında dolaşırken, şiddetli fırtınalar ve durdurulamaz bir yıkım insanlığın darmadağın olmuş kalıntılarını mahvediyor. Dünya üzerindeki yaşam hızla yok olmaya doğru gidiyor. Kimse de nedenini bilmiyor.

Bu tehditlerin arkasındaki sırları çözüp, dünyaya düzen ve dengeyi yeniden getirmek Aloy’un elinde. Yol boyunca eski dostlarıyla yeniden bir araya gelmeli, savaşan yeni gruplarla ittifak kurmalı ve geçmişin mirasını çözmeli. Bu sırada yenilmez gibi görünen yeni bir düşmanın da bir adım önünde olmaya çalışıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version