Horizon: Forbidden West PS5 Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

Avrupa ve Kuzey Amerika bölgeleri arasında 10 GB fark var...

Horizon Forbidden West PS5 Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

Horizon: Forbidden West PS5 dosya boyutu ortaya çıktı. Oyunu mevcut nesil PlayStation üzerinde oynayacaksanız, konsolunuzun sabit diskinde epey bir yer açmanız gerekecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon: Forbidden West Hikaye Fragmanı Yayınlandı


Aloy hanımın sıradaki macerası olan Horizon: Forbidden West için geri sayım devam ediyor. 18 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan devam oyununu, 11 Şubat 2022 tarihinde açılacak olan ön-yükleme ile konsolunuza indirmeye başlayabileceksiniz.

Büyük buluşma öncesi Horizon: Forbidden West için tanıtımlar devam ederken, yeni detaylar ortaya çıkar iken, yeni fragmanlar da yayınlanmaya devam ediliyor. Tabii ki arada, resmi duyuru öncesinde sızdırılan detaylar olmuyor değil. Mesela bu haberimizde sizlerle paylaşacağımız, oyunun dosya boyutunun resmen açıklanmasından önce ortaya çıkması gibi.

Ülkemizde Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile satışa sunulacak olan Horizon: Forbidden West’in dosya boyutu, Sony sunucularına yüklenmiş olmasının ardından sızdırıldı.

Horizon: Forbidden West PS5 Dosya Boyutu Ne Kadar Olacak?

Görünüşe göre PlayStation 5 konsolunuzun sabit diskinde epey bir yer açmanız gerekecek. Öyle ki, oyunun Avrupa bölgesinde çıkacak olan versiyonu 96.350 GB iken Kuzey Amerika bölgesindeki versiyonu ise 85.913 GB olacak. Bu değere tabii ki çıkış gününde yayınlanacak olan güncelleme dahil değil. Haliyle dosya boyutunun birazcık daha şişeceğini söyleyelim.

İlk oyunun altı ay sonrasında geçecek olan yeni oyundaki hikayeye göre batıya, uzak gelecekteki Amerika topraklarına yöneleceğiz. Pasifik sahillerine geri dönecek olup, dünyayı sarsan gizemli ve ölümcül bir hastalığı keşfedeceğiz.

Senaryodaki ilerleyişimiz boyunca, Aloy olarak bu bilinmeyen bölgeyi araştırmak zorunda olacağız. Lance Reddick tarafından canlandırılan Sylens, yine ilk oyundan aşina olduğumuz Erend, Varl ve yapay zeka karakter olan GAIA yeni oyunda da karşımıza çıkacaklar iken, Kotallo, Alva, Regalla, Zo ve Carrie-Anne Moss tarafından canlandırılan Tilda, yeni yüzler olacaklar.

Horizon: Forbidden West PlayStation 5 Özellikleri

Exit mobile version