Horizon: Forbidden West PC Sistem Gereksinimleri

Bilgisayarınız yeterli geliyor mu?

Horizon: Forbidden West oyununun bilgisayarınızda çalışıp çalışamayacağını merak ediyorsanız, bu haberimiz sizin için geliyor. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Horizon: Forbidden West PC sistem gereksinimleri ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Alone in the Dark PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı


2023 yılının Eylül ayında PC için de duyurulan Horizon: Forbbiden West – Complete Edition, 21 Mart 2024 Perşembe günü Epic Games ve Steam mağazalarından satışa sunulacak. Önümüzde üç haftadan az bir zaman kalmış iken, merakla beklenen bir diğer duyuru da kısa bir süre önce yapıldı ve Horizon: Forbidden West PC sistem gereksinimleri de ortaya çıktı.

Horizon: Forbidden West PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Yayınlanan tabloya bakılırsa, en aşağı Intel Core i3-8100 veya AMD Ryzen 3 1300X işlemcili, 16 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1650 veya AMD Radeon RX 5500XT ekran kartlı bir sistem ihtiyacınızı görecektir. Detaylı bilgiler için aşağıya göz atabilirsiniz.

Horizon Forbidden West Devam Oyunu Geliştiriliyor

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Yüksek Gereksinimler

Çok Yüksek Gereksinimler

Horizon: Forbidden West Complete Edition, PC platformunda NVIDIA tarafından sunulan DLSS 3.0, DLAA, Reflex ve kare oluşturma (frame generation), AMD FSR ve Intel XeSS teknolojilerinin yanı sıra DirectStorage, 21:9, 32:9 ve 48:9 ebatlı monitörler de desteklenecek. Ayrıca kaplamalar, detay seviyesi, gölgelendirmeler, su, arazi ve daha pek çok şey için kalite ayarı yapabileceğiz. Ayrıca görüş alanı, hareket bulanıklığı, dairesel bulanıklık ve daha pek çok ekran efekti ayarı yapabilmek de mümkün olacak.

Diğer yandan DualSense dahil kapsamlı kontrol kolu desteği, Steam Girdisi (Steam Input) ile seçtiğimiz çevrebirimi için tuş atamalarını tercihlerimize göre değiştirme ve özelleştirme ve bu bağlamda fare ve klavye ile oynayabilme imkanı da bulunacak.

 

İçerik olarak, ana oyun ve Burning Shores içeriğine ek olarak, dijital müzik albümü ve sanat kitabı, Horizon Zero Dawn 1. Cilt: Güneşşahini dijital çizgi romanı, fotoğraf modu için özel poz ve yüz boyası, hikayede kaydedeceğiniz aşama ile açılacak olan Carja Behemoth Eliti kıyafeti ve kısa yayı, Nora Fırtına Eliti kıyafeti ve sapanı, Alfa Pençeadım Makine Çarpışması taşı ve kaynak paketi bizi bekleyecek.

 

Horizon: Forbidden West Konusu

Horizon: Zero Dawn’ın altı ay sonrasında geçen yeni oyundaki hikayeye göre batıya, uzak gelecekteki Amerika topraklarına yöneliyor ve dünyayı kurtarma mücadelemize tam gaz devam ediyoruz.

Exit mobile version