Horizon: Forbidden West İçeriği The Game Awards’ta Duyurulabilir

Yasak Batı'ya geri dönüş yolu göründü...

Cuma gününün The Game Awards 2022 şovunda yapılacak olan duyurulardan birisi Horizon: Forbidden West içeriği olabilir. Sızdırdıkları bilgiler ile dikkat çeken The Snitch ve Tom Henderson, yaptıkları paylaşımlar ile heyecan yarattılar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon MMO Oyunu Geliştiriliyormuş


Sony Interactive Entertainment, bazı birinci parti oyunlarında genişletme paketi desteği sunuyor. Mesela Ghost of Tsushima için hem Legends adıyla çok oyun oyunculu bir mod hem de yeni bir adanın eklendiği genişletme paketi ve Horizon: Zero Dawn, The Last of Us ve Marvel’s Spider-Man için hikaye odaklı içerikler sunmuştu. Görünüşe göre Horizon: Forbidden West de bu listeye adını yazdıracak bir diğer oyun olacak.

Ekim ayı içerisinde Lance Reddick tarafından paylaşılan ama daha sonradan silinen bir görsel, Guerrilla Games stüdyosunun oyun ile henüz işinin bitmediğinin işaretini vermişti. Henüz bu konu ile ilgili resmi bir yorum yapılmış değil, ama The Game Awards 2022 şovunda bir duyuru bekleyebiliriz.

screen-shot-2022-03-18-at-4-23-28-pm

Horizon: Forbidden West İçeriği Geliyor Mu?

The Snitch tarafından yapılan, Las Vegas, Los Angeles ve San Francisco şehirlerinin göründüğü harita görseli üzerinde Odak cihazının şeklinin oluşturulduğu bir paylaşım ise bu konuyu yeniden gündeme getirdi. Sonrasında ise gazeteci Tom Henderson, Insider Gaming sitesine yazdığı bilgiler ile Burning Skies isimli genişletmek paketinin yakın bir zamanda duyurulacağını söyledi. Hikaye olarak da bizi, ana oyunun geçtiği bölgenin daha da güneyine, Burning Shores adıyla farklı bir bölgeye götürecekmiş.

Henderson, genişletme paketinin The Game Awards 2022 şovu sırasında duyurulacağını ve Nisan ayında da satışa sunulacağını belirtmiş. Bakalım gerçekten de böyle olacak mı? Öğrenmek için fazla bir zaman kalmadı.

Exit mobile version