Horizon: Forbidden West Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Bakalım Aloy hanım yeni maceraya neden çıkıyor?

Horizon Forbidden West Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Horizon: Forbidden West hikaye fragmanı yayına verildi. Sunum olarak öncekilerden daha farklı olan bu fragmanı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hakkında Merak Edilen Her Şey: Horizon Forbidden West!


PlayStation konsollarının bu yıl içinde çıkması en çok beklenen oyunları arasında yer alan Horizon: Forbidden West için önümüzde fazla bir zaman kalmadı. 18 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan oyunu alan kullanıcılar, ek bir ücret ödemeden versiyon yükseltmesi yapabilecekler.

Halihazırda PlayStation 4 için 599 TL ve PlayStation 5 için de 699 TL karşılığında ön-sipariş ile satın alabileceğimiz oyun için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebileceğiniz fragman, PlayStation 5 versiyonundan alınan görüntüler ile hem ara sahne hem de oynanış kısımları harmanlanarak oluşturulmuş ve Aloy hanım kızımızın atılacağı ilkine kıyasla daha zorlu maceraya ışık tutuyor.

İlk oyunun altı ay sonrasında geçecek olan yeni oyundaki hikayeye göre batıya, uzak gelecekteki Amerika topraklarına yöneleceğiz. Pasifik sahillerine geri dönecek olup, dünyayı sarsan gizemli ve ölümcül bir hastalığı keşfedeceğiz.

Horizon: Forbidden West Hikaye Fragmanı Neler Sunuyor?

Üç dakikalık fragman boyunca, daha önceki fragmanların odaklandığı kabilelerin, düşman mekanik vahşi doğa ve düşmanlarımızın etkileyici yeteneklerinin aksine, bu defa ana karakterimizin yeni bir maceraya atılmasındaki dürtüler ve Forbidden West senaryosunda ziyaret edeceğimiz mekanlarda saklı tehlikelere odaklanılıyor.

Fragmanda da gördüğümüz üzere, tuhaf bir hastalık dünya boyunca ilerliyor. Bütün yaşamı sona erdirir iken, makineler ise insanlara karşı daha saldırgan bir hale geliyorlar. Dünyayı kurtarmak ise Forbidden West’te yatıyor.

Senaryodaki ilerleyişimiz boyunca, Aloy olarak bu bilinmeyen bölgeyi araştırmak zorunda olacağız. Karşılaşacağımız karakterlerden Regalla, hikayede önemli bir yer tutacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, artık her yerde karşımıza çıkmasına alıştığımız Lance Reddick tarafından canlandırılan Sylens, yine ilk oyundan aşina olduğumuz Erend, Varl ve yapay zeka karakter olan GAIA yeni oyunda da karşımıza çıkacaklar. Kotallo, Alva, Zo ve Carrie-Anne Moss tarafından canlandırılan Tilda, yeni yüzler olacaklar.

Exit mobile version