Horizon: Forbidden West Fragmanı ile Kabileler Tanıtılıyor

Eski dostlar da geri dönecekler!

Horizon Forbidden West Fragmanı ile Kabileler Tanıtılıyor

Yeni Horizon: Forbidden West fragmanı ile kabileler hakkında yeni bilgiler ediniyoruz. Türkçe altyazılı olarak da izleyebileceğiniz fragmanı, kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hakkında Merak Edilen Her Şey: Horizon Forbidden West!


PlayStation cephesinin bu yıl içerisinde satışa sunulacak olan önemli oyunlarından bir tanesi de Horizon: Forbidden West olacak. 18 Şubat 2022 tarihinde Türkçe altyazı desteği ile PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan yeni oyun, ücretsiz versiyon yükseltmesi imkanı da sunacak. Yani PlayStation 4 versiyonunu almış olan kullanıcılar, tek kuruş ödemeden PlayStation 5 versiyonuna yükseltebilecekler.

İlk oyunun altı ay sonrasında geçecek olan yeni oyun ile devam edecek olan Aloy hanım kızımızın hikayesi batıda, uzak gelecekteki Amerika topraklarında devam edecek. Pasifik sahillerine geri dönecek olup, gizemli ve ölümcül bir hastalığı keşfedeceğiz.

Senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz yerlerin arasında San Francisco şehrinin de bulunacağının belli olduğu oyunda Sylens dahil eski dostlarımız yeniden karşımıza çıkacak iken, yeni kabileler ile tanışıp, yeni yoldaşlar edineceğiz. Doğal yaşamın yanı sıra kaplumbağa, domuz ve mamut gibi yeni düşman türleri ile mücadele etmek ve dünyayı kurtarmak için aradığımız cevapları bulmaya çalışacağız.

Horizon: Forbidden West Fragmanı ile Kabileler Sahnede

Tanıtımlarına devam edilen oyun için Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla Games, yeni bir fragman daha yayınladılar. PlayStation Türkiye tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Türkçe altyazılı versiyonu da olan fragmanda, senaryo boyunca karşımıza çıkacak olan kabileler gösteriliyor.

PlayStation Blog üzerinden kısa bir bilgilendirmede bulunan Hikaye Yönetmeni Ben McCaw, senaryo boyunca Carja, Oseram, Utaru ve Tenakth dahil hem tanıdık hem de daha önceden görmediğimiz kabileler ile karşılaşacağımızı söylüyor. Yayınlanan yeni fragmanda ise bu kabilelere, yaşadıkları bölgelere ve adetlerine göz atılıyor. Ne var ki çok fazla detaylara inilmeyip, geri kalanların bizim keşfimize bırakılacağı söyleniyor.

Halihazırda ön-sipariş ile satın alabildiğiniz Horizon: Forbidden West için yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Exit mobile version