Horizon Forbidden West Complete Edition PC ve PS5 İçin Duyuruldu

Müjdeli haber sonunda geldi!

Horizon Forbidden West Complete Edition PC ve PS5 İçin Duyuruldu

Horizon Forbidden West Complete Edition PC ve PS5 için sonunda duyuruldu. Son dönemde çıkan raporların ardından, Sony Interactive Entertainment tarafından müjdeli haber verildi.


İlginizi Çekebilir: Yeni XDefiant Açık Test Seansı Duyuruldu


Horizon Forbidden West Complete Edition PC ve PS5 İçin Geliyor!

Aloy hanımın güncel macerasının PC için de yayınlanacağı uzun zamandır biliniyordu aslında, ama merak edilen bunun ne zaman olacağıydı. Geçtiğimiz haftalarda, içeriğinde Ana oyun ve Burning Shores genişlemesinin bulunacağı Horizon Forbidden West Complete Edition, Singapur Derecelendirme Kuruluşu IMDA tarafından PlayStation 5 için derecelendirilmişti. Bunun üzerinden çok geçmeden de billbil-kun tarafından yayınlanan yeni rapor sonrasında, güncel oyunun Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden de yayınlanacağı günün çok uzakta olmadığı anlaşılıyordu. Kısa bir süre önce yapılan resmi duyuru geldi. Horizon Forbidden West Complete Edition PC ve PS5 için geliyor.

Sony Interactive Entertainment tarafından belirtilene göre PlayStation 5 versiyonu 6 Ekim 2023 Cuma günü satışa sunulacak iken, Epic Games ve Steam mağazalarına ise 2024 yılının başlarında gelecek. Şimdiden de istek listenize alabilirsiniz.

İçerik olarak, ana oyun ve Burning Shores içeriğine ek olarak, dijital müzik albümü ve sanat kitabı, Horizon Zero Dawn 1. Cilt: Güneşşahini dijital çizgi romanı, fotoğraf modu için özel poz ve yüz boyası, hikayede kaydedeceğiniz aşama ile açılacak olan Carja Behemoth Eliti kıyafeti ve kısa yayı, Nora Fırtına Eliti kıyafeti ve sapanı, Alfa Pençeadım Makine Çarpışması taşı ve kaynak paketi bizi bekleyecek.

Horizon: Forbidden West Konusu

Horizon: Zero Dawn’ın altı ay sonrasında geçen yeni oyundaki hikayeye göre batıya, uzak gelecekteki Amerika topraklarına yöneliyor ve dünyayı kurtarma mücadelemize tam gaz devam ediyoruz.

Exit mobile version