Horizon Forbidden West Alfa Sürümü Sızdı!

Olaylar olaylar...

2022 yılını kapatmadan başka bir bomba olayla daha karşılaştık. Horizon Forbidden West alfa sürümü sızdırıldı. Hem de hata ayıklama modu açık bir şekilde. Peki bu ne anlama geliyor? Çok anlama geliyor, sevgili Turuncu Levye takipçileri. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon Forbidden West’in PC Versiyonu Sızmış Olabilir


Guerrilla Games stüdyosunun geliştirmiş olduğu Horizon Forbidden West, bu yılın ilk çeyreğinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için Sony Interactive Entertainment yayıncılığında satışa sunulmuştu. Dünyayı eski haline getirmek için mücadele ettiğimiz oyun, Zero Dawn için devam niteliği taşıyor.

Horizon Forbidden West Alfa Sürümü Sızdırıldı

Bir süre sonra PC için de çıkması beklenen Horizon Forbidden West, hata ayıklama menüsü ile alfa sürümünün sızıntısı ile gündeme geldi. Bahsi geçen sürüm, PlayStation odaklı hack sitesine 28 Aralık 2022 tarihinde ‘TestGame’ adıyla yüklendi ve kullanıcılar tarafından fark edilmesi de fazla zaman almamış gibi görünüyor. Zaten bahsi geçen sitedeki kullanıcılardan bir tanesi de, sızan versiyonun geliştirici stüdyonun COVID-19 salgını sırasında test görevlilerinin oyunu uzaktan deneyebilmeleri için oluşturduğu versiyon olduğunu dile getirmiş.

KcQj77uqvscgnfc7ZMZuVa-1200-80

Hata ayıklama modunun açık olması ile artık Decima motoru üzerinde olası bir şekilde tersine mühendislik işlemi yapabilecekler. Dahası ise, kullanıcıların resmi olmayan Horizon Forbidden West PC uyarlamaları da yaratabilmeleri de mümkün olacak.

Bir diğer önemli nokta ise şu ki, kullanıcılar sızan bu versiyon ile olası bir şekilde kesilen içerikleri keşfedebilir ve önümüzdeki sene çıkması beklenen Burning Shores ile ilgili detayları öğrenebilirler.

Bildiğiniz gibi Eylül ayı içerisinde yaşanan Grand Theft Auto VI sızıntısı büyük bir skandala neden olmuştu. Horizon Forbidden West ise yılın kapanmasından önceki bir diğe büyük olay oldu diyebiliriz. Bakalım bu sızıntı sonrasında neler yaşanacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version